Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oświadczenia majątkowe bolesławieckich prezydentów
~ niezalogowany
9 lipca 2013r. o 11:02
Hegemon, raczej wątpię że ten człek ubiera się u Armaniego, zawsze ma źle skrojoną, za dużą marynarkę, zbyt długie spodnie i buty całkowicie niedopasowane do reszty stroju, do tego ta niby nonszalancko rozpięta koszula bez krawata jest dopełnieniem tego obrazu tekstylnej rozpaczy. Armani to to nie jest na stówkę!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lipca 2013r. o 11:17
Hegemon napisał(a):
PRZECIEŻ GO NIE ZNASZ !

Nie muszę Heguś :* W głębokim kapeluszu mam , kto rządzi. Wszelka władza od szatana pochodzi . Nawet w Mądrej Książce przekręcili słowa Jezusa : oddaj to co należy się cesarzowi ... podatek . Jest rzeczą absolutnie obojętną , jak będzie się nazywać ten podatek, Cit, Pit , Vat , czy Srat. Bandyci , którzy rządzą tą nieszczęśliwą cywilizacją, lada moment odejdą w annały historii. Czego Wam i sobie życzę . Czółko , spadam :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lipca 2013r. o 11:42
Pannazdzieckiem napisał(a): ... W głębokim kapeluszu mam , kto rządzi...

PzD,
co ma wspólnego KOSZENIE TRAWY w Gminie Wiejskiej Bolesławiec, której wójtem jest Pan Andrzej Dutkowski z szatanem, "Mądrą Książką", Jezusem, podatkami oraz bandytami ?
A tym bardziej z CYWILIZACJĄ ? !

PS.
Podałem tylko jedno z możliwych logicznych wyjaśnień dwa dwa : )
Moher ma rację w tym przypadku.

Pozdrawiam
4335
9 lipca 2013r. o 11:54
Jeśli wydaje Ci się Drogi Hegemonie , że chemitrale nie mają na Ciebie biologicznego wpływu , to jesteś w błędzie. Zaś jeśli o logikę chodzi , to została w Tobie ukształtowana przez zaprojektowany proces edukacyjny. Kto był projektantem Drogi Hegemonie , jak myślisz ?

A ja, stary głupiec, myślałem , że Gawron dalej u żłoba :D Kurcze , czas chyba poszukać jakiej trumny :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lipca 2013r. o 12:20
Pannazdzieckiem napisał(a): ... chemitrale ...

Chemia owszem.
Trale nie.

Pannazdzieckiem napisał(a): ... Kto był projektantem ...

Janusz Christa i jemu podobni.

PS.
Nawet NIE CHCĘ WIEDZIEĆ, kto był Twoim projektantem : )
Przestań TYLKO obrażać (w swoich wypowiedziach) innych użytkowników forum portalu Bolec.Info.
A Twój "argument" z maturą jest już tak wyświechtany, że brzmi gorzej niż najbardziej zdarta płyta.
4335
9 lipca 2013r. o 14:12
(...)

Zmoderowano 09.07.2013 godz.13:12 - powód: proszę trzymać się tematu, bez osobistych odniesień, do innych dyskutantów (moderator)

Dopisane 09.07.2013r. o godz. 14:06:

Pannazdzieckiem napisał(a): (...)Zmoderowano 09.07.2013 godz.13:12 - powód: proszę trzymać się tematu, bez osobistych odniesień, do innych dyskutantów (moderator)

(...)

Zmoderowano 09.07.2013 godz.14:32 - powód: oftop
Ani techniczny, ani żółwik (moderator)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lipca 2013r. o 14:31
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Żółwik , proszę Cię nie przeginaj pały :)...

Twój post został zmoderowany NA MÓJ WNIOSEK.
Skorzystałem z opcji "Zgłoś do moderacji" i ktoś uznał moje racje.

PS.
Jeśli nie wiesz dlaczego TO ZROBIŁEM, bądź nie rozumiesz TEGO, to zapytaj pistolecika.
4335
9 lipca 2013r. o 14:41
Heguś , Senti , a może wyjaśnimy sobie kilka kwesti przy piwie , albo na PRV. Stać Was na odwagę ?

Nie zgłaszać do moderacji ... krzyk wołającego na ... portalu Bolec.info :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza