Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oświadczenia majątkowe bolesławieckich prezydentów
~gość niezalogowany
8 lipca 2013r. o 10:27
Ale ściema :] mieć takie dochody i w ciągu roku 1000 zł zaoszczędzić to trochę śmieszne podawać takie wiadomości. My przy swoich bardzo skromnych dochodach 4 razy mniejszych jesteśmy w stanie zaoszczędzić 400 zl miesięcznie. Bez szaleństw oczywiście i naprawdę z obejrzeniem każdej złotówki 20 razy, zaspokajając podstawowe potrzeby do życia. Spłacając przy tym kredyt mieszkaniowy. Nie wchodzi w gre kupowanie drogich ubrań czy innych rzeczy bez których można się obejść. Jak to się mówi zaciska się pasa i można trochę odłożyć. Naprawdę zarabiając taką sumę jak P. Prezydent ... masakra no w sumie zależy kto jakie ma potrzeby ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2438
#rafi nieaktywny
8 lipca 2013r. o 16:24
falco napisał(a): Twój wybór jakiego wyboru dokonasz na jakie wybory pójdziesz
mnie nic do tego :D
co do mszy...chcesz mnie zaprosić do wspólnego pójścia na nią?
;)
sam nie chodzę bo jeszcze ktoś tam na górze uzna że zasłużyłem ,,na niebo,, a ja cholera nie mam badań wysokościowych... ;)
na wszelki więc wypadek ,grzeszę ile mogę ,gdzie tylko mogę i z kim tylko mogę... ;)
Mój wybór =P na msze cię nie zapraszam ale może na fasolkę takie mody ostatnio =P to rob te badania a ty i tak polecisz na wybory =P na ruch będziesz głosować :-D :* :| :>

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~aaa niezalogowany
8 lipca 2013r. o 16:51
~ napisał(a): hmmm, a co z oświadczeniami dzieci i rodziców???

Braci , sióstr, szwagrów, sąsiadów , wnuków, kolegów , koleżanek,
szwagierek... długo by wymieniać

~zacofany moher niezalogowany
8 lipca 2013r. o 20:35
~ napisał(a):
~zacofany moher napisał(a): Wydaje się, że "dziennikarz" chciał za darmo zarobić parę kliknięć żerując na ludzkiej małostkowości.

Poważnie??Czy mam rozumieć , że Twoje klinięcie jest wyrazem małostkowości? :)
Moje to przejaw ciekawości! :)

Czym innym jest otwarcie strony, a czym innym wyrażanie swej opinii w tonie "dziwki i hazard".
Ciekawość skońzyła się, gdy okazało się, że dziennikarz niczego nie zbadał, nie dopytał - a jedynie rzucił dane na żer sępom.
Ktoś napisał: A masz jakieś inne logiczne wytłumaczenie jak to zrobić żeby zarabiając grubo ponad dyszkę na miesiąc, na koncie mieć 6 tysi...
Oczywiście prezio daje pojadać czarnym a ty ich kochasz więc będziesz go bronił jak pies...

Używając takiego języka poniżasz prezydenta swojego miasta. Po co?
Masz prawo twierdzić, że pan Prezydent źle dysponuje funduszami publicznymi. Masz prawo twierdzić, że jego uposażenie jest zbyt wysokie. Ty jednak uzurpujesz sobie prawo do określania, jak ma wydawać swoje PRYWATNE fundusze. Nie ma w Polsce obowiązku oszczędzania.
Zresztą większość z was twierdzi, że oszczędności pana Prezydenta są zbyt niskie. Według mnie kłopot byłby wtedy, gdyby one były zbyt wysokie. Bo to oznaczałoby, że ma nieudokumentowane dochody.
~Prezydent do wymiany niezalogowany
8 lipca 2013r. o 20:35
Jeśli Pan Piotr nie potrafi dobrze gospodarować prywatnymi dochodami jak wynika z oświadczenia majątkowego
to musimy odsunąć go od władzy bo tak samo szasta publicznymi pieniędzmi .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 lipca 2013r. o 21:16
~Prezydent do wymiany napisał(a): Jeśli Pan Piotr nie potrafi dobrze gospodarować prywatnymi dochodami jak wynika z oświadczenia majątkowego
to musimy odsunąć go od władzy bo tak samo szasta publicznymi pieniędzmi .

A na Jego miejsce , kogo wstawisz Kolego 34 :) ? Masz Ci tutaj jakowych kandydatów na Trybuna Ludowego , czy samych aparatczyków ? Kurcze , kiedy wreszcie zrozumiecie , że to tylko iluzja ? Każdy orze , jak może , szkoda tylko , że dwuimienny nie łapie w jakie kości gra. To co ? Przestajemy spłacać kredyty eurokołchozowi ? Romek Betoniarz mówi , że w podatkach spłaci zabetonowanie miasta , myli się biedaczysko. Nikt po Nim również tego nie uczyni , długów spłacić się nie da , tak zostały zaprojektowane , aby były niespłacalne.

Odsuwaj sobie Kolego 34 :) , ale to i tak niczego nie zmieni.
Jak słusznie zauważył Kolega Falco ... władza wpływa destrukcyjnie na każdą Świadomość.

Swoją szosą ciekawym , kto następnie wskoczy w buty po moim imienniku ? :D Los nie do pozazdroszczenia :D Kasa ... bez znaczenia :) Zawsze dziwiło mnie , czemóż to ludzie tak lubią tą adrenalinę ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Bolesławianin niezalogowany
8 lipca 2013r. o 22:34
Żaden prezydent nie powinien być dłużej niż jedną kadencję. Im dłużej jest się prezydentem tym szersze zatacza się kręgi uzależnień. Dla przeciętnego Polaka warto aby kadencja wójta, burmistrza, prezydenta trwała 4 lata, nawet po to, aby nie było uzależnionej prokuratury, sądów, policji a nawet po pierwsze mieszkańców. Zdrowiej dla nas wszystkich, by wybrać nowego prezydenta.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 lipca 2013r. o 22:57
~Bolesławianin napisał(a): ... Zdrowiej dla nas wszystkich, by wybrać nowego prezydenta.

No to wybierajcie Głupcy ... Wy sobie wybierajcie , a ja sobie spać pójdę. Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza