Z oświadczeń prezydenta wynika, że zaoszczędził w ciągu roku tylko 1000 zł, na 30.04. 2012 miał oszczędności 5000, teraz 6000 - różnica tylko 1000. To jest wprost nieprawdopodobne.
Dla Tyldy życie za 2.500 zł i oszczędzanie takiej samej kwoty (jeśli jest to możliwe) jest sknerstwem lecz dla 80 % mieszkańców Bolesławca takie dochody to marzenie. Z kolei dochody takie jakie mają prezydenci są nieosiągalne i dlatego ludzie o tak wysokich dochodach nawet nie są w stanie wyobrazić sobie, że przeciętny człowiek musi przeżyć za 10-krotnie niższą pensję. Ale to może się skończyć - można przegrać wybory i trzeba będzie być może utrzymać się z dochodów nie wypłacanych ze sfery budżetowej. Co wtedy?
czas na zmiany- jak wydają nasze tak i wydają swoje po ich kadencji będzie pusto w miejskiej kasie. jak wylądują na bruku to wreszcie poczują - po pierwsze mieszkańcy!!!!!!!!!!!!!!!
ponoć ten włodarz miasta twierdzi, że demokracja jest to rządzenie motłochem !! !! !! Czego się spodziewacie, tak jak księża kłamią o swoich dochodach, tak będą kłamać ci co się wywodzą z tych kręgów. Ja jestem ciekawy jak wyglądają majątki ich dzieci i dlaczego "prawa" ręka fiskusa się jeszcze do tego nie dobrała. A prezydentowi (z małej litery pisane bo taki prezydent :P ) powiem, że za składanie fałszywych oświadczeń jest odpowiedni paragraf. !! ale komu ja to mówię, przecie on często bywa w sądach, a z prokuratorami jest na per ty :/ :/
Tak więc drogi Motłochu, pracuj i płać coraz większe podatki lokalne, by prezydent i jego świta mogli w końcu odłożyć na swoje emerytury, bo póki co po opuszczeniu urzędu będą klepać biedę bo po wartości mieszkań i domów widać że mieszkają w stodołach ;( ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.