Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oświadczenia majątkowe bolesławieckich prezydentów
2900
#falco nieaktywny
7 lipca 2013r. o 12:53
czy nadal jesteście tak naiwni by wierzyć że ,,car ,,wróci do szkół?

już tam kolesie zadbają by dać mu odpowiedni fotelik :>

przykłady?...Burniak,Król...
córunia Babijczuk też nie odstaje od ,,towarzystwa wzajemnej adoracji,,

ale już niedługo niejeden z Was szanowni internauci ,założy garniturek,krawacik,wyczyści na glanc buciki i podrepta do urn...nomen omen-kopiąc sobie grób ... ;)
i -można powiedzieć-,,od nowa Polska Ludowa,,
jak to w tym kraju zle,jak to nas po raz kolejny oszukują tylko kto tu kogo oszukuje tak naprawdę?

smacznej ,,kiełbaski wyborczej ,, Wam życzę :D bo sam wolę te z grilla :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~? niezalogowany
7 lipca 2013r. o 13:05
czyli jak ktos ma 180000 rocznie i odlozył 5000 to wydaje co najmniej 14500 miesięcznie na życie? Panie Premierze Jak Żyć? - teraz odpwiedź nasuwa sie "GRUBO".

Ktoś weryfikuje te oświadczenia?
~ niezalogowany
7 lipca 2013r. o 14:47
~? napisał(a): Ktoś weryfikuje te oświadczenia?

Tak ! Miejscowi znajomi z Urzędu Skarbowego.
~zacofany moher niezalogowany
7 lipca 2013r. o 19:17
~Bolecnauta napisał(a):
Kto mógłby zweryfikować te wydaje się nierealne oświadczenia.

Oczywiście - dziennikarze. Tyle, że oni nie mają zielonego pojęcia o swojej pracy. Jedyną "pracę" jaką tutaj wykonano, to przepisanie oświadczeń majątkowych. W jakim celu? Taki materiał miałby sens, gdyby dziennikarz wiedział, że te oświadczenia są nieprawdziwe.
Wydaje się, że "dziennikarz" chciał za darmo zarobić parę kliknięć żerując na ludzkiej małostkowości. Tyle, że kogoś takiego nazywa się hieną.
~ napisał(a): A może hazard, dziwki...

A to żywy przykład efektów "pracy" dziennikarza.
2438
#rafi nieaktywny
7 lipca 2013r. o 19:52
falco napisał(a): czy nadal jesteście tak naiwni by wierzyć że ,,car ,,wróci do szkół?

już tam kolesie zadbają by dać mu odpowiedni fotelik :>

przykłady?...Burniak,Król...
córunia Babijczuk też nie odstaje od ,,towarzystwa wzajemnej adoracji,,

ale już niedługo niejeden z Was szanowni internauci ,założy garniturek,krawacik,wyczyści na glanc buciki i podrepta do urn...nomen omen-kopiąc sobie grób ... ;)
i -można powiedzieć-,,od nowa Polska Ludowa,,
jak to w tym kraju zle,jak to nas po raz kolejny oszukują tylko kto tu kogo oszukuje tak naprawdę?

smacznej ,,kiełbaski wyborczej ,, Wam życzę :D bo sam wolę te z grilla :P

Ło Fasolka żeś się na pocił ;) akurat ja wole wybory na władze miasta a na krajowe nie chodzę a ty na co chodzisz na mszę ? :D

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
2900
#falco nieaktywny
7 lipca 2013r. o 20:25
Twój wybór jakiego wyboru dokonasz na jakie wybory pójdziesz
mnie nic do tego :D
co do mszy...chcesz mnie zaprosić do wspólnego pójścia na nią?
;)
sam nie chodzę bo jeszcze ktoś tam na górze uzna że zasłużyłem ,,na niebo,, a ja cholera nie mam badań wysokościowych... ;)
na wszelki więc wypadek ,grzeszę ile mogę ,gdzie tylko mogę i z kim tylko mogę... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
7 lipca 2013r. o 20:47
~zacofany moher napisał(a): Wydaje się, że "dziennikarz" chciał za darmo zarobić parę kliknięć żerując na ludzkiej małostkowości.

Poważnie??Czy mam rozumieć , że Twoje klinięcie jest wyrazem małostkowości? :)
Moje to przejaw ciekawości! :)
~ niezalogowany
7 lipca 2013r. o 21:27
~zacofany moher napisał(a):
~ napisał(a): A może hazard, dziwki...

A to żywy przykład efektów "pracy" dziennikarza.

A masz jakieś inne logiczne wytłumaczenie jak to zrobić żeby zarabiając grubo ponad dyszkę na miesiąc, na koncie mieć 6 tysi...
Oczywiście prezio daje pojadać czarnym a ty ich kochasz więc będziesz go bronił jak pies...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo