Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oświadczenia majątkowe bolesławieckich prezydentów
~ niezalogowany
9 lipca 2013r. o 6:27
~logiczny napisał(a): ponoć ten włodarz miasta twierdzi, że demokracja jest to rządzenie motłochem !! !! !! Czego się spodziewacie, tak jak księża kłamią o swoich dochodach, tak będą kłamać ci co się wywodzą z tych kręgów. Ja jestem ciekawy jak wyglądają majątki ich dzieci i dlaczego "prawa" ręka fiskusa się jeszcze do tego nie dobrała. A prezydentowi (z małej litery pisane bo taki prezydent :P ) powiem, że za składanie fałszywych oświadczeń jest odpowiedni paragraf. !! ale komu ja to mówię, przecie on często bywa w sądach, a z prokuratorami jest na per ty :/ :/
Tak więc drogi Motłochu, pracuj i płać coraz większe podatki lokalne, by prezydent i jego świta mogli w końcu odłożyć na swoje emerytury, bo póki co po opuszczeniu urzędu będą klepać biedę bo po wartości mieszkań i domów widać że mieszkają w stodołach ;( ;(

Jakim trzeba być idiotą żeby pisać takie brednie przecież lada chwila możesz stanąć przed sądem za swoje idiotyczne wypowiedzi(oszczerstwa) wydaje ci się że w sieci jesteś anonimem???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 lipca 2013r. o 6:27
~logiczny napisał(a): ponoć ten włodarz miasta twierdzi, że demokracja jest to rządzenie motłochem !! !! !! Czego się spodziewacie, tak jak księża kłamią o swoich dochodach, tak będą kłamać ci co się wywodzą z tych kręgów. Ja jestem ciekawy jak wyglądają majątki ich dzieci i dlaczego "prawa" ręka fiskusa się jeszcze do tego nie dobrała. A prezydentowi (z małej litery pisane bo taki prezydent :P ) powiem, że za składanie fałszywych oświadczeń jest odpowiedni paragraf. !! ale komu ja to mówię, przecie on często bywa w sądach, a z prokuratorami jest na per ty :/ :/
Tak więc drogi Motłochu, pracuj i płać coraz większe podatki lokalne, by prezydent i jego świta mogli w końcu odłożyć na swoje emerytury, bo póki co po opuszczeniu urzędu będą klepać biedę bo po wartości mieszkań i domów widać że mieszkają w stodołach ;( ;(

Jakim trzeba być idiotą żeby pisać takie brednie przecież lada chwila możesz stanąć przed sądem za swoje idiotyczne wypowiedzi(oszczerstwa) wydaje ci się że w sieci jesteś anonimem???
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lipca 2013r. o 8:27
~ napisał(a): A masz jakieś inne logiczne wytłumaczenie ...

Wystarczy np. raz na miesiąc "wyskoczyć" do Dziordzia.

http://www.luxlux.pl/artykul/pierwszy-sklep-emporio-armani-w-polsce-juz-otwarty-4208

PS.
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Głupcy ...

Ależ milusio : )
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lipca 2013r. o 9:05
Idź do wyborów Heguś :* Następny Prezydent tego miasta i okolicy również nic nie będzie w stanie zdziałać oprócz głupiego betonowania, koszenia trawy i uczestnictwa w lokalnych imprezach ... za pustą kasę. Kurcze myślałem , że gość o Twojej inteligencji , jest w stanie zrozumieć , o co biega na tej nieszczęśliwej Planecie.... widać się myliłem.

Nie wszystko jest takie miłe , jak się niektórym Bolecnautkom wydaje :)

Czółko Heguś , idę poganiać za mamoną :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lipca 2013r. o 9:35
Pannazdzieckiem napisał(a): ... koszenia trawy ...

Z tego co się orientuję, u Ciebie KOSI TRAWĘ Dutkowski, a nie Roman.
Jeżeli jestem w błędzie, to mnie z niego "wyprowadź".
Jeśli mam rację, to chyba NIE POWINIENEŚ zalecać mi czegoś, z czym nie masz do czynienia ?

Pozdrawiam
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lipca 2013r. o 10:01
Łapanie za słówka ma chyba jakieś "naukowe" określenie , ale tegoż określenia nie znam , matury przecież nie mam :D
Nie znam również Dutkowskiego , ale ludzie ( kiepsko opłacani ) Wolańskiego szaleją z tymi kosiarkami od rana , codziennie , za pożyczone od żydowskich banksterów , przez Dwuimiennego puste pieniądze. Dług rośnie , a Wolański , Dutkowski i Roman mają się dobrze. Kurcze , może powinieneś Drogi Hegemonie zatrudnić jakiegoś rzecznika prasowego, wzorem Prezydenta tej okolicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2438
#rafi nieaktywny
9 lipca 2013r. o 10:29
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Prezydent do wymiany napisał(a): Jeśli Pan Piotr nie potrafi dobrze gospodarować prywatnymi dochodami jak wynika z oświadczenia majątkowego
to musimy odsunąć go od władzy bo tak samo szasta publicznymi pieniędzmi .

A na Jego miejsce , kogo wstawisz Kolego 34 :) ? Masz Ci tutaj jakowych kandydatów na Trybuna Ludowego , czy samych aparatczyków ? Kurcze , kiedy wreszcie zrozumiecie , że to tylko iluzja ? Każdy orze , jak może , szkoda tylko , że dwuimienny nie łapie w jakie kości gra. To co ? Przestajemy spłacać kredyty eurokołchozowi ? Romek Betoniarz mówi , że w podatkach spłaci zabetonowanie miasta , myli się biedaczysko. Nikt po Nim również tego nie uczyni , długów spłacić się nie da , tak zostały zaprojektowane , aby były niespłacalne.

Odsuwaj sobie Kolego 34 :) , ale to i tak niczego nie zmieni.
Jak słusznie zauważył Kolega Falco ... władza wpływa destrukcyjnie na każdą Świadomość.

Swoją szosą ciekawym , kto następnie wskoczy w buty po moim imienniku ? :D Los nie do pozazdroszczenia :D Kasa ... bez znaczenia :) Zawsze dziwiło mnie , czemóż to ludzie tak lubią tą adrenalinę ? :D
Jak kto ? Fasolka xD

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 lipca 2013r. o 10:33
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Nie znam również Dutkowskiego ...

Ja Romana również nie znam.
OSOBIŚCIE.
Wiem natomiast, że jest prezydentem mojego rodzinnego miasta.

PS.
Dutkowski jest ponoć WÓJTEM : )
Gminy Wiejskiej Bolesławiec.

Pannazdzieckiem napisał(a): ... ale ludzie ( kiepsko opłacani ) Wolańskiego szaleją z tymi kosiarkami od rana ...

Rozumiem, że Wolańskiego ZNASZ : )

Pannazdzieckiem napisał(a): ... za pożyczone od żydowskich banksterów , przez Dwuimiennego puste pieniądze ...

Pisząc coś takiego, masz na myśli to, że Roman zadłużając Gminę Miejską SPONSORUJE (wedle własnego uznania) Gminę Wiejską ?

Pannazdzieckiem napisał(a): ... Dług rośnie , a Wolański , Dutkowski i Roman mają się dobrze ...

Skąd wiesz, że Dutkowski ma się dobrze ?

PRZECIEŻ GO NIE ZNASZ !

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza