~logiczny napisał(a): ponoć ten włodarz miasta twierdzi, że demokracja jest to rządzenie motłochem !! !! !! Czego się spodziewacie, tak jak księża kłamią o swoich dochodach, tak będą kłamać ci co się wywodzą z tych kręgów. Ja jestem ciekawy jak wyglądają majątki ich dzieci i dlaczego "prawa" ręka fiskusa się jeszcze do tego nie dobrała. A prezydentowi (z małej litery pisane bo taki prezydent :P ) powiem, że za składanie fałszywych oświadczeń jest odpowiedni paragraf. !! ale komu ja to mówię, przecie on często bywa w sądach, a z prokuratorami jest na per ty :/ :/
Tak więc drogi Motłochu, pracuj i płać coraz większe podatki lokalne, by prezydent i jego świta mogli w końcu odłożyć na swoje emerytury, bo póki co po opuszczeniu urzędu będą klepać biedę bo po wartości mieszkań i domów widać że mieszkają w stodołach ;( ;(
~logiczny napisał(a): ponoć ten włodarz miasta twierdzi, że demokracja jest to rządzenie motłochem !! !! !! Czego się spodziewacie, tak jak księża kłamią o swoich dochodach, tak będą kłamać ci co się wywodzą z tych kręgów. Ja jestem ciekawy jak wyglądają majątki ich dzieci i dlaczego "prawa" ręka fiskusa się jeszcze do tego nie dobrała. A prezydentowi (z małej litery pisane bo taki prezydent :P ) powiem, że za składanie fałszywych oświadczeń jest odpowiedni paragraf. !! ale komu ja to mówię, przecie on często bywa w sądach, a z prokuratorami jest na per ty :/ :/
Tak więc drogi Motłochu, pracuj i płać coraz większe podatki lokalne, by prezydent i jego świta mogli w końcu odłożyć na swoje emerytury, bo póki co po opuszczeniu urzędu będą klepać biedę bo po wartości mieszkań i domów widać że mieszkają w stodołach ;( ;(
~ napisał(a): A masz jakieś inne logiczne wytłumaczenie ...
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Głupcy ...
Pannazdzieckiem napisał(a): ... koszenia trawy ...
Pannazdzieckiem napisał(a):Jak kto ? Fasolka xD~Prezydent do wymiany napisał(a): Jeśli Pan Piotr nie potrafi dobrze gospodarować prywatnymi dochodami jak wynika z oświadczenia majątkowego
to musimy odsunąć go od władzy bo tak samo szasta publicznymi pieniędzmi .
A na Jego miejsce , kogo wstawisz Kolego 34 :) ? Masz Ci tutaj jakowych kandydatów na Trybuna Ludowego , czy samych aparatczyków ? Kurcze , kiedy wreszcie zrozumiecie , że to tylko iluzja ? Każdy orze , jak może , szkoda tylko , że dwuimienny nie łapie w jakie kości gra. To co ? Przestajemy spłacać kredyty eurokołchozowi ? Romek Betoniarz mówi , że w podatkach spłaci zabetonowanie miasta , myli się biedaczysko. Nikt po Nim również tego nie uczyni , długów spłacić się nie da , tak zostały zaprojektowane , aby były niespłacalne.
Odsuwaj sobie Kolego 34 :) , ale to i tak niczego nie zmieni.
Jak słusznie zauważył Kolega Falco ... władza wpływa destrukcyjnie na każdą Świadomość.
Swoją szosą ciekawym , kto następnie wskoczy w buty po moim imienniku ? :D Los nie do pozazdroszczenia :D Kasa ... bez znaczenia :) Zawsze dziwiło mnie , czemóż to ludzie tak lubią tą adrenalinę ? :D
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Nie znam również Dutkowskiego ...
Pannazdzieckiem napisał(a): ... ale ludzie ( kiepsko opłacani ) Wolańskiego szaleją z tymi kosiarkami od rana ...
Pannazdzieckiem napisał(a): ... za pożyczone od żydowskich banksterów , przez Dwuimiennego puste pieniądze ...
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Dług rośnie , a Wolański , Dutkowski i Roman mają się dobrze ...