Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Niewolnicy kraju co się zowie POLSKA

~Luk niezalogowany
18 lipca 2013r. o 16:30
Niestety to prawda, największą kasę bije się na głupocie ludzkiej, a w naszym narodzie jej nie brakuje. Przykład nawet ostatnia sprzedaż garnków w ILO. Ci biedni głupcy zostali naciągnięci i to w majestacie prawa, jak powiedział RPK, a większość komentarzy jeszcze temu przyklaskuje, bo każdy chce zarobić. Nie ważne, że czyimś kosztem. W Polsce dalej większym uznaniem cieszą się cwaniacy(no bo tacy zaradni) niż uczciwi ludzie. Tak jest we wszystkich dziedzinach. I tu nie chodzi o narzekanie, ale wskazywanie naszych patologicznych zachowań. Realisto, dobrze ostatnio powiedziałeś, że brakuje mam przywódcy, który umiałby pokierować tą "głupią masą" dla dobra całego narodu, a nie wyłącznie kolesi z partii
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10592
#bieda nieaktywny
18 lipca 2013r. o 19:00
mam nadzieję, że narzekanie na forum w niedalekim czasie przemienimy w siłę do działania i przegonimy tych darmozjadów z wiejskiej, bo powoli pała się przegina

Dopisane 18.07.2013r. o godz. 19:00:

!! !! !! !! [img=1374166800_j6b5kjz.jpg]
2900
#falco nieaktywny
18 lipca 2013r. o 22:31
i co z tego że jak realistę nazwiecie mnie głupcem :D bo w pełni się z nim zgadzam
:)
mam jak niektórzy mówić że wszystko jest ok. i jak to ogólnie w tym kraju wszyscy są happy?
już niedługo zaczniemy łatać kolejną ,,dziurę budżetową,,
:D
pracujcie za pięć złotych na godzinę,popierajcie nadal rządy ,,nierządu, i tak ogólnie ,nadal dajcie z siebie robić idiotów latając do wyborów na swoich ,,wybrańców,, :D :D
zdrówka życzę... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~mir.ko niezalogowany
18 lipca 2013r. o 23:17
Gamelin napisał(a): ....reszta jest w Twojej głowie (klucz do lepszego zycia) ... ale jak sie nie ma pomysłow na to aby byc szczęsliwym ( i nie kase mam tu na mysli ) to się biadoli i widzi świat i to co nas otacza tylko w czarnych barwach ...jak dobrze ,że taki nie jestem .

mieszasz strefe duchową z materialną. a jesli juz to zgadza sie : nie Uwazamy za pelnie szczescia to ze nastawieni jestesmy w tym kraju pozytywnie do swiata i zycia, jednoczesnie wstydząc sie ze zyjemy w tym kraju balaganu, zaklamania, zlodziejstwa i marnotrawstwa. ze na spokojne i godne zycie stac tylko ludzi z IQ powyzej 125
~mir.ko niezalogowany
18 lipca 2013r. o 23:19
~Luk napisał(a):
brakuje mam przywódcy, który umiałby pokierować tą "głupią masą" dla dobra całego narodu, a nie wyłącznie kolesi z partii

to bylby dramat dopiero. a gdyby ten przywodca zginal w wypadku, co wtedy z narodem?
9949
#groszem nieaktywny
18 lipca 2013r. o 23:41
śmieszą mnie te wasze tematy fakt nie mieszkam w Polsce ale wyjechałem z polski nie za praca tylko już miałem dość polskiej mentalności tego wiecznego narzekania tej wiecznej zawiści i wietrzenia wiecznych teorii spiskowych :P :P
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 23:48
groszem napisał(a): śmieszą mnie te wasze tematy fakt nie mieszkam w Polsce ale wyjechałem z polski nie za praca tylko już miałem dość polskiej mentalności tego wiecznego narzekania tej wiecznej zawiści i wietrzenia wiecznych teorii spiskowych :P :P

ściemniasz? :)
9949
#groszem nieaktywny
18 lipca 2013r. o 23:50
nie ściemniam :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo