Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Niewolnicy kraju co się zowie POLSKA

~mir.ko niezalogowany
18 lipca 2013r. o 23:51
musiał mieszkać w bloku w środkowym mieszkaniu :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9949
#groszem nieaktywny
18 lipca 2013r. o 23:53
~mir.ko napisał(a): musiał mieszkać w bloku w środkowym mieszkaniu :)

haha skąd wiedziałeś ?? ??
~Już realista niezalogowany
19 lipca 2013r. o 0:02
groszem napisał(a): śmieszą mnie te wasze tematy fakt nie mieszkam w Polsce ale wyjechałem z polski nie za praca tylko już miałem dość polskiej mentalności tego wiecznego narzekania tej wiecznej zawiści i wietrzenia wiecznych teorii spiskowych :P :P

Wróciłeś do "korzeni" mam rozumieć i jak widać dobrze Ciebie przyjęli, iż jesteś tak bardzo szczęśliwy. Gratulacje z tytułu odnalezienia "ziemi obiecanej". Teraz coś z klasyka dla Ciebie i Tobie podobnych dla przemyślenia....."Pozostaje to tajemnicą i tragedią historii że naród [Polacy] gotów do wielkiego heroicznego wysiłku, uzdolniony, waleczny, ujmujący powtarza zastarzałe błędy w każdym prawie przejawie swoich rządów. Wspaniały w buncie i nieszczęściu, haniebny i bezwstydny w triumfie. Najdzielniejszy pośród dzielnych, prowadzony przez najpodlejszych wśród podłych." To jeszcze dołożę żebyś bardziej zrozumiał po tamtej stronie Odry, ...."Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie... Polacy, według mojej opinii oraz na podstawie obserwacji i meldunków z Generalnej Guberni, są jedynym narodem w Europie, który łączy w sobie wysoką inteligencję z niesłychanym sprytem. Jest to najzdolniejszy naród w Europie, ponieważ żyją ciągle w niesłychanie trudnych warunkach politycznych, wyrobił w sobie wielki rozsądek życiowy, nigdzie niespotykany. Na podstawie ostatnich badań, prowadzonych przez Reich...ssenamt uczeni niemieccy doszli do przekonania, że Polacy powinni być asymilowani do społeczności niemieckiej jako element wartościowy rasowo. Uczeni nasi doszli do wniosku, że połączenie niemieckiej systematyczności z polotem Polaków dałoby doskonałe wyniki."....koniec cytatu

Zastosowana autokorekta

5183
magnum44
19 lipca 2013r. o 0:06
~mir.ko napisał(a): ... wstydząc sie ze zyjemy w tym kraju balaganu, zaklamania, zlodziejstwa i marnotrawstwa. ze na spokojne i godne zycie stac tylko ludzi z IQ powyzej 125

Zastanawiające ;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
9949
#groszem nieaktywny
19 lipca 2013r. o 0:20
nie mieszkam w gebelsowni :P mieszkam za oceanem indyjskim :)
10114
#alter nieaktywny
19 lipca 2013r. o 0:54
~Już realista napisał(a):

Bliskie jest mi Twoje spojrzenie, jednak warto mieć chyba troszkę więcej optymizmu :) dla prawdziwego Polaka Germania nigdy nie będzie ziemią obiecaną :P

Dopisane 19.07.2013r. o godz. 00:35:

~ napisał(a): "Polacy to najgłupszy naród na świecie..."

Jeżeli tak, to jestem za tym żeby zniszczyć ten naród. To będzie tylko z pożytkiem dla świata.
Po co ratować głupiego lub chorego psychicznie? Aby ciebie zaraził swoją głupotą lub aby mu odwaliło i mnie zaatakował? Nie ratować takiego. Jeżeli Polacy od lat dają się dymać to widocznie najmądrzejszym narodem nie są.

Jak może być lepiej w naszej ojczyźnie? skoro tacy głupcy tak się wypowiadają?! człowieku, jak masz głupoty pleść to lepiej zamilcz! chyba, że nie jesteś Polakiem :/

Dopisane 19.07.2013r. o godz. 00:54:

zapytam wszystkich w temacie! wiecie czym jest "miałkość"?!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~wuwu niezalogowany
19 lipca 2013r. o 8:03
całe zło w tym kraju oraz w połowie świata wywodzi się z tworu o nazwie I.....el. To pejsaci kręcą finansami, wywołują wojny i udają jacy to oni biedni. Garbaty nos doprowadził finanse tego państwa na dno i aż dziwne że nie obwinia o wszystko kaczyńskiego.
KOCHAM TEN KRAJ ALE BRZYDZĘ SIĘ TYM PAŃSTWEM !!
~Już realista niezalogowany
19 lipca 2013r. o 9:37
groszem napisał(a): nie mieszkam w gebelsowni :P mieszkam za oceanem indyjskim :)

Mnie nie chodzi o to gdzie Ty kolego mieszkasz, obrażałeś Nas Polaków pozostających w kraju z pozycji "szczęśliwca", który opuścił (uciekł), iż nie mógł tego znieść, a MY tu żyjemy i coś trzeba zmienić, żeby się nie męczyć tak jak Ty przed wyjazdem. Przywołane cytaty miał Tobie i podobnym pokazać jak o Nas Polakach myśleli inni wiele lat wcześniej. Czy to jest aktualne?
Podpowiem, że zacytowałem Churchila i Hitlera-paniał kto to? :))))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!