Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poszukuje niani do 2 dzieci

10949
#lilusienka nieaktywny
26 lipca 2013r. o 22:13
za 5 złotych to sobie możesz co najwyżej gary pomyć,ale nie dwójkę dzieci pilnować!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9880
#she89 nieaktywny
26 lipca 2013r. o 22:44
5zł za godzinę to źle? Jak na polskie realia? Mi się wydaje,że w porządku stawka... 5złx8godzin(etat) to 40zł dniówki x 5 dni w tygodniu to 200zł, w miesiącu to 800zł. Wiem,że Mamy, które mają jedno dziecko płacą 500zł/600zł..
Wydaje mi się,że stawka jest ok.

Nie tłamś liluś, nie tłamś...
10924
#endd nieaktywny
27 lipca 2013r. o 2:02
she89 w takim razie czemu Cie jeszcze tam nie ma?

Za 40zł dniówki to można sobie dvpe podetrzeć

Dopisane 27.07.2013r. o godz. 02:02:

she89 w takim razie czemu Cie jeszcze tam nie ma?

9880
#she89 nieaktywny
27 lipca 2013r. o 10:03
endd napisał(a): she89 w takim razie czemu Cie jeszcze tam nie ma?

Za 40zł dniówki to można sobie dvpe podetrzećDopisane 27.07.2013r. o godz. 02:02:she89 w takim razie czemu Cie jeszcze tam nie ma?

Za 5,50zł/h pracowałam na etacie, w normalnej firmie. Ja już mam się czym zajmować, mówię jak jest! Ludzie oczekują nie wiadomo jakiej pensji za siedzenie w ciepłym domu i śpiewanie z dziećmi piosenek, picie kawy, układanie klocków i podgrzanie zupy dzieciom. Powariowaliście do reszty!
4903
#mzawrot nieaktywny
29 lipca 2013r. o 20:50
Jak zwykle glupie komentarze.

*zawrotna* Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie!
9176
kc
30 lipca 2013r. o 21:39
Już trzeci raz w tym roku szukasz opiekunki do dzieci. Kwota nie jest duża, ale znam kilka kobiet, które zgodziłyby się pracować na takich warunkach. Zastanawia mnie co jest powodem, że ciągle ktoś rezygnuje z pracy u Ciebie. Albo masz pecha do ludzi, albo jesteś mało komunikatywna. Może powinnaś zastanowić się nad inną forma opieki dla swoich dziewczynek, np. przedszkole, bo taka częsta zmiana osoby opiekującej się nimi na pewno nie jest dla nich korzystna.
2663
#blues nieaktywny
30 lipca 2013r. o 22:36
she89 napisał(a):

Za 40zł dniówki to można sobie dvpe podetrzećDopisane 27.07.2013r. o godz. 02:02:she89 w takim razie czemu Cie jeszcze tam nie ma?

Za 5,50zł/h pracowałam na etacie, w normalnej firmie. Ja już mam się czym zajmować, mówię jak jest! Ludzie oczekują nie wiadomo jakiej pensji za siedzenie w ciepłym domu i śpiewanie z dziećmi piosenek, picie kawy, układanie klocków i podgrzanie zupy dzieciom. Powariowaliście do reszty!

Pierdu ,pierdu,kto "powariował" to powariował.Dobre sobie,"śpiewanie","picie kawy,układanie klocków"akurat,a zmienianie śmierdzących pampersów i mycie obsr---j du-y to nie łaska?20 lat temu dwuletnie dziecko samo do toalety chodziło a teraz takie mądre dzieci ,ze do zerówki w porty sr--ą.Poza tym strach powierzać dziecko komuś pod opiekę za marne pieniądze ,bo to może być też marna opieka.

315
#mir.ko nieaktywny
31 lipca 2013r. o 0:10
she89 napisał(a):

wspolczujemy ci ze musialas zmienic tak dobrze platną prace
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza