Taaak oni walczyli, pogineli a Ci co tak o nich raz w roku przypominają sobie i tak ową wywalczona ziemię Niemcowi sprzedają :D Stójcie...stójcie....ja też sie zatrzymam ;(
mnie uczono,że stosunek do historii własnego kraju kształtuje osobowość,określa podejście do spraw najważniejszych,że pamięć i szacunek to świętość.Stąd mój ogromny szacunek i hołd dla tych którzy na przestrzeni wieków o wolność walczyli.Poważanie dla tych,ktorzy mieli odwagę bronic przekonań,stawiając zycie swoje,a często i swoich bliskich na szali.Ogromne podziękowania kieruję tu do Pani Aleksandry Kornosz,za wszczepienie mi miłości do Historii i za chęć poszukiwania prawdy.Może i jestem dziwną osobą,ale odpowiedź "Ja pewnie bede na klopie siedzial..." na zadane w temacie pytanie-"A Ty gdzie będziesz 1 sierpnia o godz. 17?"mierzi mnie okrutnie.Wiem,nie każdy musi mieć podejście takie jak ja,ale uważam,że historii nalezy się choć minimum szacunku.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.