Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarne Bmw e39 - dzwon na Staroszkolnej

2062
#bylu nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 21:49
Moim zdanie zamiast pół godziny spisywać zdarzenia, policja powinna była pojechać za śladami bo były widoczne z 30 metrów (prawdopodobnie rozlany płyn chłodniczy). A później zając się spisywaniem.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Bella niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 22:16
Szlag mnie trafia na tą policję. Faktycznie,ślady uciekającego auta były bardzo widoczne. Płyn przecież się kiedyś skończył,wiec zamiast jechać do zdarzenia spacerkiem i leniwie załatwiać durnowate formalności bo takie procedury mają,trzeba było jechac za delikwentem... Ale co ja piszę...Za dużo filmów akcji oglądam ... :|
10949
#lilusienka nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 22:24
hahaha naiwniaki BMW czyli bardzo mocno wywiało i tyle po tym zostało!!!
~znaffca niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 22:49
Słychać było gościa aż na Tysiąclecia.
2062
#bylu nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 23:11
~Bella napisał(a): Szlag mnie trafia na tą policję. Faktycznie,ślady uciekającego auta były bardzo widoczne. Płyn przecież się kiedyś skończył,wiec zamiast jechać do zdarzenia spacerkiem i leniwie załatwiać durnowate formalności bo takie procedury mają,trzeba było jechac za delikwentem... Ale co ja piszę...Za dużo filmów akcji oglądam ... :|

Prędzej bym na pieszo zaszedł za śladami niż oni przyjechali na miejsce zdarzenia .

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
~mir.ko niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:14
pozny przyjazd moze byc spowodowany wazniejszymi akcjami. skoro tylu swiadkow, mogą miec pelne dane.
2062
#bylu nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 23:18
~mir.ko napisał(a): pozny przyjazd moze byc spowodowany wazniejszymi akcjami. skoro tylu swiadkow, mogą miec pelne dane.

Rozumiem, ale koleś osoba, która uciekał tym autem nie zważała na nic. lepiej go zatrzymać, aby nie doszło do nieszczęśliwego wypadku. Lepiej zapobiegać niż usuwać skutki.

~Bella niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:20
~mir.ko napisał(a): pozny przyjazd moze byc spowodowany wazniejszymi akcjami. skoro tylu swiadkow, mogą miec pelne dane.

Ależ oczywiście,jak zawsze...
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza