Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarne Bmw e39 - dzwon na Staroszkolnej

2062
#bylu nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 23:42
Ale tak jest gdy na noc mamy dostępny jeden radiowóz, który wg kolejności zgłoszeń interweniuje. Zanim dojedzie do kolejnego zgłoszenia, lepiej zawiadomić zakład pogrzebowy. Podejrzewam, że szybciej będą, mając dyżury.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~mir.ko niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:44
nie stoje po stronie policji. mowie ci jakie sa realia

ile wy macie lat ze sadzicie ze kazdy kto jedzie szybko przez miasto ma policje na ogonie ? jaki problem przejechac przez pare ulic 100km/h ? oczywiscie do czasu ...
2062
#bylu nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 23:48
bylu napisał(a): Ale tak jest gdy na noc mamy dostępny jeden radiowóz, który wg kolejności zgłoszeń interweniuje. Zanim dojedzie do kolejnego zgłoszenia, lepiej zawiadomić zakład pogrzebowy. Podejrzewam, że szybciej będą, mając dyżury.

A nie sorry oni mają przykaz złapać daną ilość osób za konkretne przewinienia. Wynik w danym dniu musi być, bo będzie opierdziel od komendanta, że nic nie robili.
Policjant musi na dyżurze mieć wynik. Więc woli czepić się osoby, która przechodzi przez jezdnię w miejscu niedozwolonym niż zajmować się konkretnymi sprawami."

Nie chcę tu urazić funkcjonariuszy policji, bo taki mają rozkaz dany z góry.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
~mir.ko niezalogowany
3 sierpnia 2013r. o 0:01
auto moze smigac 30 minut bez plynu. po kilkuset metrach slad ci zniknie
~Marian niezalogowany
3 sierpnia 2013r. o 0:24
bylu napisał(a): Moim zdanie zamiast pół godziny spisywać zdarzenia, policja powinna była pojechać za śladami bo były widoczne z 30 metrów (prawdopodobnie rozlany płyn chłodniczy). A później zając się spisywaniem.

Myślę, że powinieneś ograniczyć oglądanie filmów sensacyjnych :> Teraz powiem Ci jak interwencja wyglądała na prawdę : jeden radiowóz udał się na miejsce gdzie doszło do zdarzenia po potwierdzeniu faktu dyspozycje poszły dalej a mianowicie inny patrol dokonał penetracji za sprawcą, który oddalił się z miejsca :] Po ce te głupie komentarze typu po co to spisywać przez pół godziny :>
taka jest kolej rzeczy
Pisałem wcześniej, że się ustali :] i się ustaliło. Pozdrawiam i dobrej nocy :)
7878
#ojciec nieaktywny
3 sierpnia 2013r. o 1:34
już go namierzyli...
~jaa niezalogowany
3 sierpnia 2013r. o 1:35
Syn dzbana pewnie juz ustalil ze starym co ma gadac i mu sie sliznie. No i koledzy po fachu pomoga. Krew mnie zalewa!!!
~wrobiony onegdaj niezalogowany
3 sierpnia 2013r. o 2:23
No ojciec co tam powiesz. Gdzie go namierzyli i dlaczego tak dlugo. musza go potraktowac jak by byl pod wplywem srodkow zmieniajacych swiadomosc za ucieczke czy nie. TEeee bolec.info wezcie sie za goscia o nie dosc ze dymi na miescie cwaniak gdzie sie da to jeszcze jego tatus ma na 200%chody w milicji w imie starych czasow. Bede sledzil i Wam przypominal o tym szczegolnie
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza