Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarne Bmw e39 - dzwon na Staroszkolnej

~mir.ko niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:24
musimy poczekać jak każde auto/człowiek będzie wyposażone w nadajnik gps + lokalny system śledzenia. ale i to będzie mało. jaki widzisz sposób na szybkie zatrzymanie osób nagle przekraczających prawo?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~mir.ko niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:27
a to ze rozlany plyn chlodniczy ... niedawno sam tracilem litrami i przejechalem 30 km
2062
#bylu nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 23:30
W momencie zawiadomienia pojechać w pierwszej kolejności za (uciekającym i stwarzającym zagrożenie) sprawcą w przypadku gdy nie ma osób wymagających pomocy lekarza. Ale jeśli się wychodzi z założenia , że nie ucieknie to są tego takie skutki, że plama prowadząca za sprawcą wysycha a policja stoi i spisuje zeznania (czytaj: możne znajdziemy ale licz na umorzenie śledztwa). Podejrzewam, że osoba jadąca tym autem nie zajechała daleko ale miała tyle czasu aby schować uszkodzony pojazd.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
~ niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:32
"Szybkie zatrzymanie" :D Oby w ogóle,to będzie cud. Jak nie dostaną konkretnych namiarów to nic nie znajdą (zakładając,ze zechcą ruszyć d...) Znam to z autopsji,dlatego napisałam "NIESTETY".
~mir.ko niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:34
skoro to takie proste to czemu nikt nie miał jaj pojechac gdzie slady wskazywaly i trzymac sie na dystans, w koncu to dla ogolnego bezpieczeenstwa. kogo i gdzie mieli scigac po wezwaniu ? po kolorze bmw ?
~Bella niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 23:37
~mir.ko napisał(a): skoro to takie proste to czemu nikt nie miał jaj pojechac gdzie slady wskazywaly i trzymac sie na dystans, w koncu to dla ogolnego bezpieczeenstwa. kogo i gdzie mieli scigac po wezwaniu ? po kolorze bmw ?

Nie wierzę,ze to czytam...Żal... Dobranoc.
2062
#bylu nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 23:39
~mir.ko napisał(a): skoro to takie proste to czemu nikt nie miał jaj pojechac gdzie slady wskazywaly i trzymac sie na dystans, w koncu to dla ogolnego bezpieczeenstwa. kogo i gdzie mieli scigac po wezwaniu ? po kolorze bmw ?

po śladach na jezdni, które się ciągneły.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
657
#agak nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 23:40
mirko ma rację, przecież policja nie będzie tropić auta po śladach, które i tak pewnie po kilkudziesięciu metrach się urwały :) Ja wiem, że to są psy, ale jednak nie takie :D

www.agakryspin.com
REKLAMA BAU zaprasza