~zibu napisał(a): a po co ma rywalizować otwarcie z Tuskiem skoro widzi że nie ma na razie szans? poczeka sobie, czas gra na jego korzyść, Schetyna jest pragmatykiem, choc tez już sprawia wrażenie nieco wypalonego
~kaj napisał(a): Mam 63 lata i przezyłem wiele
~ napisał(a): I wiele jeszcze przeżyjesz gdy listonosz kiedyś przyjdzie i powie - emjeryturu niet :D
~kaj napisał(a): Jezeli ty widzisz dzisiaj powod wyjscia na ulice i rozlewu krwi to albo jestes skonczonym głupcem albo zahipnotyzowanym pisowcem.Nie ma w europie kraju ktory nie zazdroscił by nam Polakom .Lenie i zwiazkowe darmozjady do roboty a takich jak ty pieniaczy do zamknietych obozow i nagle okaze sie jak u nas jest pieknie.I g.... mnie obchodza pyskowki na moj temat .Mam 63 lata i przezyłem wiele biedy by teraz uszanowac to co los mi dał.Piekna ojczyzne,odbudowana i wolna niestety nie od oszołomow
~ napisał(a):~kaj napisał(a): Mam 63 lata i przezyłem wiele
I wiele jeszcze przeżyjesz gdy listonosz kiedyś przyjdzie i powie - emjeryturu niet :D
~kaj napisał(a):~ napisał(a):~kaj napisał(a): Mam 63 lata i przezyłem wiele
I wiele jeszcze przeżyjesz gdy listonosz kiedyś przyjdzie i powie - emjeryturu niet :D
I w przeciwienstwie do takich jak ty ja przezyje bo nauczono nie oszczedzac i liczyc wyłącznie na siebie pewnie gdybys miał taka emerytute jak ja dawno korzonki wachał bys od spodu a ja sie ciesze ze zyje w pieknym wolnym kraju
~ napisał(a):~kaj napisał(a):~ napisał(a):~kaj napisał(a): Mam 63 lata i przezyłem wiele
I w przeciwienstwie do takich jak ty ja przezyje bo nauczono nie oszczedzac i liczyc wyłącznie na siebie pewnie gdybys miał taka emerytute jak ja dawno korzonki wachał bys od spodu a ja sie ciesze ze zyje w pieknym wolnym kraju
ale pitolisz