Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odetchnijmy od polityki
~kaj niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 20:42
Jezeli ty widzisz dzisiaj powod wyjscia na ulice i rozlewu krwi to albo jestes skonczonym głupcem albo zahipnotyzowanym pisowcem.Nie ma w europie kraju ktory nie zazdroscił by nam Polakom .Lenie i zwiazkowe darmozjady do roboty a takich jak ty pieniaczy do zamknietych obozow i nagle okaze sie jak u nas jest pieknie.I g.... mnie obchodza pyskowki na moj temat .Mam 63 lata i przezyłem wiele biedy by teraz uszanowac to co los mi dał.Piekna ojczyzne,odbudowana i wolna niestety nie od oszołomow
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 20:45
~zibu napisał(a): a po co ma rywalizować otwarcie z Tuskiem skoro widzi że nie ma na razie szans? poczeka sobie, czas gra na jego korzyść, Schetyna jest pragmatykiem, choc tez już sprawia wrażenie nieco wypalonego

Tusek dostał od Merkel i Barosso zadania do wykonania i Schetyna nie może się tak sprzeciwiać rozkazom z góry, ale gra w tej samej drużynie.
Wy naprawdę jesteście tacy bezrozumni że wierzycie w głupotę setki polityków i ich doradców? Oni wykonują pewien niecny plan i wcale głupi nie są. To nie jest tak że Bolecnauci bez szkoły są najmądrzejsi a typy po szkołach i z pewnych środowisk są głupsi od Bolecnauty.
~ niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 20:49
~kaj napisał(a): Mam 63 lata i przezyłem wiele

I wiele jeszcze przeżyjesz gdy listonosz kiedyś przyjdzie i powie - emjeryturu niet :D
~cłek ze wsi niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 21:15
~ napisał(a): I wiele jeszcze przeżyjesz gdy listonosz kiedyś przyjdzie i powie - emjeryturu niet :D

Listonosz doręczający emeryturę??? To juz od dawna przeżytek! Na jakim świecie Ty żyjesz?
~ niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 21:18
~kaj napisał(a): Jezeli ty widzisz dzisiaj powod wyjscia na ulice i rozlewu krwi to albo jestes skonczonym głupcem albo zahipnotyzowanym pisowcem.Nie ma w europie kraju ktory nie zazdroscił by nam Polakom .Lenie i zwiazkowe darmozjady do roboty a takich jak ty pieniaczy do zamknietych obozow i nagle okaze sie jak u nas jest pieknie.I g.... mnie obchodza pyskowki na moj temat .Mam 63 lata i przezyłem wiele biedy by teraz uszanowac to co los mi dał.Piekna ojczyzne,odbudowana i wolna niestety nie od oszołomow

szczęśliwy to ty na pewno nie jesteś
~kaj niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 21:21
~ napisał(a):

I wiele jeszcze przeżyjesz gdy listonosz kiedyś przyjdzie i powie - emjeryturu niet :D

I w przeciwienstwie do takich jak ty ja przezyje bo nauczono nie oszczedzac i liczyc wyłącznie na siebie pewnie gdybys miał taka emerytute jak ja dawno korzonki wachał bys od spodu a ja sie ciesze ze zyje w pieknym wolnym kraju
~ niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 21:27
~kaj napisał(a):
~ napisał(a):

I w przeciwienstwie do takich jak ty ja przezyje bo nauczono nie oszczedzac i liczyc wyłącznie na siebie pewnie gdybys miał taka emerytute jak ja dawno korzonki wachał bys od spodu a ja sie ciesze ze zyje w pieknym wolnym kraju

ale pitolisz
~kaj niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 21:53
~ napisał(a):
~kaj napisał(a):
~ napisał(a):

ale pitolisz

No własnie. Zadnych swietosci.Ani rodzice ,ani nauczyciel,ani ksiadz ani ojczyzna MAMONA to wasza swietosc no i ciagłe biadolenie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza