Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kąpiel w fontannach jest bardzo niebezpieczna
~mir.ko niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 22:04
technologia sie zmienia i daje nowe mozliwosci. fontann dajacych relaks, zabawe i przyjemnosc rodzinom bedzie przybywac. duzo ludzi nie potrafi plywac i nie chce i dla nich jest to strzał w 10tke
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2820
#k1p nieaktywny
7 sierpnia 2013r. o 22:06
xaa napisał(a): jak tam są ryby,to i człowiek "syfa" nie złapie:D

Oj złapie. Mam na to dowód, a nawet dwa :-) Z dwojga złego wybieram fontannę.
~ niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 22:07
[img=1375906024_v45hwyb.jpg]
~ niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 22:10
~Referendum: odwołać burmistrza napisał(a): ... stłoczenie 30000 mieszkańców na basenie który może pomieścić max 4000 ludzi ....

byles w upalną sobote lub niedziele na basenach i naliczzyles choc 2 tys osob ? do kina pewnie wg ciebie chce chodzic 10 tys osob na film
5993
#xaa nieaktywny
7 sierpnia 2013r. o 22:11
Jutro ma byc',jeszcze goręcej :| ,a przy fontannie fajnie się schłodzic...
~ktoś niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 23:01
Cieszę się że tak stwierdzono,bo ta fontanna mi się nie podoba!Pasuje do starego rynku jak pięść do nosa:)))
~kaja niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 23:09
~ napisał(a): [img=1375885716_3x7tfhs.jpg]

biedne dzieci. psy ...ja w rynku i dokola rynku ludzie depcza po tym, deszcz to splukuje a dziwny czlowiek i puszczaja dzieci zeby w tym skakaly. co drugie sie tego napije. a potem goraczka ale rodzice powiedza ze to pewnie przez lody. nawet jezeli jest tam chlor to nie to samo co basen.

Zastosowana autokorekta

7878
#ojciec nieaktywny
8 sierpnia 2013r. o 1:12
Sanepid nie alarmuje.... bo rozmawiałem z panią z Sanepidu od spraw komunalnych i nic jej o tym nie wiadomo żeby ktokolwiek, cokolwiek o tej sprawie wiedział. Oni do fontanny nie mają nic. W PWiK twierdzi pan odpowiedzialny między innymi za fontannę, że jest przy fontannie system filtrujący i dezynfekujący spełniający wszelkie normy. Więc bez obaw można mieć kontakt z tą wodą. Za dwa. trzy dni skończy się problem, bo przyjdzie ochłodzenie i nikogo już nie będą raziły dzieci w fontannie. Tyle w tym temacie z mojej strony.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy