Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kąpiel w fontannach jest bardzo niebezpieczna
7878
#ojciec nieaktywny
7 sierpnia 2013r. o 13:28
a na basenach chodzą sterylnie czyści i wydezynfekowani... Rozmawiałem z odpowiednią osobą z PWiK i zapewnia że wszystko jest OK. Może sam się pofatygujesz, zadzwonisz, zapytasz...a potem naklikasz? Myślisz, że PWiK samo na siebie bata kręciłoby?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 13:39
ojciec napisał(a): Rozmawiałem z odpowiednią osobą z PWiK i zapewnia że wszystko jest OK.

Odpowiednia osoba ?
Jakaś wyrocznia , czy może szaman ? :)
Piszesz to samo co na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info. Żadnych konkretów, tylko nic nie znaczące słowa. Mogę napisać, że rozmawiałem z Prezesem PWiK, którzy nic nie wie o tej sprawie i co ? to ma być wiarygodne ?

Pisanie o powoływaniu się na rzekome rozmowy jest idiotyczne i gołosłowne.
Skoro PWiK niby regularnie bada wodę z fontanny, to jedynym miarodajnym dowodem na to, jest wydruk z badania.

Zastosowana autokorekta

7878
#ojciec nieaktywny
7 sierpnia 2013r. o 13:53
To był kacyk z afryki....pasuje?
~sss niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 13:53
(...)

Zmoderowano 07.08.2013 godz.13:59 - powód: spam.
Żałosne są twoje próby udawania różnych użytkowników. (moderator)
~Marco niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 14:02
(...)

Zmoderowano 07.08.2013 godz.14:09 - powód: [img=1375877087_onp0avi.jpg]
(moderator)
~ niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 14:34
Zadzwoniłem do PWiK i usłyszałem, że woda w fontannie jest regularnie sprawdzana.
Nie ma więc obaw co do schłodzenia się w niej ale bez przesady. :)
Zawsze w takich miejscach trzeba jednak zachować rozsądek.
~ niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 14:44
ojciec napisał(a): Co do wpisu w nagłówku: "Inspektorzy sanepidu alarmują: kąpiel w fontannach jest bardzo niebezpieczna szczególnie gdy jest bardzo gorąco, bo wysoka temperatura sprzyja rozwojowi różnych szkodliwych dla zdrowia bakterii. " Nie ma tu ani krzty prawdy, bo dzwoniłem dziś do sanepidu i nic takiego nie mówią, wręcz nie zajmują się tym tematem. Kontrolują "inną wodę", a tej z fontanny nie, bo to jest w obowiązkach PWiK, które ma swoje laboratorium.

Zadzwoń do Centralnego Sanepidu
~Bolecnauta niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 14:51
Pisze, że woda może być zakażona, ale nie musi.Jeżeli jest ok to dobrze, ale trzeba być czujnym.

Ciekawy jestem jak jest naprawdę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza