Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
11261
#kalinda nieaktywny
4 września 2013r. o 18:55
Motywacja napisał(a): Od dziejów zarania dupa służyła wyłącznie do sr.ania!! !!

I tutaj się, bracie, poważnie mylisz, d.pa od zarania dziejów i do innych szlachetnych celów służy - sztuka pierdzenia dla przykładu :]

Zmoderowano 04.09.2013 godz.20:46 - powód: konsekwencja moderacji cytowanego posta (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
4 września 2013r. o 19:16
~Gośka napisał(a): Czyli mam rozumieć , ze jednak nie będziesz nosił torebeczki , czy to wstyd czy co ? Przecież to jest całkiem normalne ;) ..szkoda :(

Nie bede nosil, bo mi sie taki kolor nie podoba. W ogole wole plecak od torebki.
Ale jesli ktorys z moich kolegow bedzie chcial nosic to ja nie widze w tym zadnego problemu.

~Gośka napisał(a):
Nie odpowiedziałeś mi co sądzisz o trójkątach i ich prawach , bo zapewne kiedyś taki temat powstanie ? To też powinno się akceptować i uznawać za normalne ?

Jezeli ktos chce zyc w trojkacie to prosze bardzo - jego sprawa.

~Gośka napisał(a):
A jak jest z Twoja akceptacją co do księży ? Bo ostatnimi czasy pokazujesz, że jakoś tej akceptacji Ci brak . Ba, co ja mówię ...nawet do katolików.

Na takich samych warunkach jak osoby swiecie - nie ma problemu.
Tzn m.in. bez zadnych specjalnych przywilejow podatkowych, zwolnien itd.

Nie akceptuje przyznawania przywilejow tylko dlatego, ze ktos jest konkretnego wyznania, ale jestem za takimi samymi prawami dla wszystkich. Czy ksiadz czy gej powinienen miec takie sama prawa i mozliwosci.

Pozdr,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
11202
#Anonim11202 nieaktywny
4 września 2013r. o 20:36
kalinda napisał(a): I tutaj się, bracie, poważnie mylisz, d.pa od zarania dziejów i do innych szlachetnych celów służy - sztuka pierdzenia dla przykładu :]

I jak już na siłę chcesz błyszczeć to prześledź cały wątek, co by takiej wtopy nie było na przyszłość.

Zmoderowano 04.09.2013 godz.20:48 - powód: konsekwencja moderacji cytowanego posta (moderator)
11261
#kalinda nieaktywny
4 września 2013r. o 21:35
(...)

Zmoderowano 04.09.2013 godz.22:24 - powód: W poprzednio zmoderowanych postach zostały usunięte zbędne treści , które nie były związane z tematem , tylko z niezrozumieniem działania skryptów , które automatycznie zmieniają niektóre wyrazy. (moderator)
~t.katowski niezalogowany
4 września 2013r. o 22:01
cytuję: "...kiedy po raz kolejny przyjdzie mi zagrać podobnie szaloną imprezę. Nie mam pojęcia… ale na pewno nie będę się wahał ani chwili."
Z tym "nie wahaniem" dobrze się zastanów gościu. Mogą się znaleźć tacy którym samo przygrywanie z boku nie będzie wystarczyć i obudzisz się rano z bólem w czterech literach :>
~ niezalogowany
4 września 2013r. o 22:04
~t.katowski napisał(a): Mogą się znaleźć tacy którym samo przygrywanie z boku nie będzie wystarczyć i obudzisz się rano z bólem w czterech literach :>

A Ty gwałcisz każdą kobietę , która ci się spodoba?? :>
4560
#Wiolizna nieaktywny
4 września 2013r. o 22:44
Pozwoliłam sobie na dobranoc by lepiej się spało niektórym ;)
(...)

Zmoderowano 05.09.2013 godz.8:12 - powód: wulgarne treści (moderator)

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
211
skorn
5 września 2013r. o 0:11
Jakże tolerancyjnie z twojej strony.

Nie od dziś wiadomo, że obrońcy zboczeńców to hipokryci. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza