Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
~jegomość niezalogowany
4 września 2013r. o 14:44
~mir.ko napisał(a): wolnosc wyboru.... jak juz pisano o tym, odezwa sie zaraz dyskryminowani pedofile i zoofile, w koncu ida z duchem postępu

cztery nogi dobre! Dwie nogi złe!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gośka niezalogowany
4 września 2013r. o 14:53
emem napisał(a): ]

Przeciez nie o tym mowa.
Nikt Cie nie zmusza do bycia 'homo'. Nikt Cie nie zmusza do noszenia zadnych rzeczy.
Temat dotyczy tego, aby takich ludzi - ktorzy sa homo, i chca nosic rozowe torebki akceptowac i rozumiec. Tylko tyle.

Pozdr,
Marcin

Tylko tyle ? A ja tu dostrzegam o wiele więcej i dziwi mnie to , że taki czlowiek jak Ty Marcinie idzie w dziwnym kierunku .
Ci ludzie są akceptowani jako sąsiedzi , koledzy,ludzie, ale wznoszenie ich na piedestały to już spore przegięcie .
Czyli mam rozumieć , ze jednak nie będziesz nosił torebeczki , czy to wstyd czy co ? Przecież to jest całkiem normalne ;) ..szkoda :(
Czy rozumiesz co chciałam przez to powiedzieć ? Pewnie nie , więc chodzi mi o wytyczenie granicy, miedzy normalnością, a odchyłami od niej .
Ta torebeczka to tylko taka mała zaczepka .

Nigdy w życiu nie zgodziłabym się na zaszczuwanie tych ludzi, ani na nagonkę na nich, bo to jest okropne . Ale i na rozgłos i pochwały z mówieniem , że to takie dobre i normalne to też się zgodzić nie mogę.
Nie odpowiedziałeś mi co sądzisz o trójkątach i ich prawach , bo zapewne kiedyś taki temat powstanie ? To też powinno się akceptować i uznawać za normalne ?
A jak jest z Twoja akceptacją co do księży ? Bo ostatnimi czasy pokazujesz, że jakoś tej akceptacji Ci brak . Ba, co ja mówię ...nawet do katolików.
Pozdrawiam .
~Gośka niezalogowany
4 września 2013r. o 14:59
Jegomościu, czy to od tego przeludnienia zwalniają nauczycieli ?
Czy od niego jest szum , że nie będzie miał kto pracować na nasze emerytury ?
Czy od tego przeludnienia więcej ludzi umiera niż się rodzi ?

Absolutnie się nie zgadzam z tym, co na ten temat napisałeś gdzieś tam po drodze.
211
skorn
4 września 2013r. o 15:43
emem napisał(a): Toleruje Twoj poglad, choc go nie akceptuje :)

Odkryłeś w końcu różnicę między tymi pojęciami?

Zmoderowano 04.09.2013 godz.20:39 - powód: zbędne cytowanie (moderator)

<i>
~Zdrowy, normalny choć niemodny i niepopu niezalogowany
4 września 2013r. o 15:53
~Gośka napisał(a): Jegomościu, czy to od tego przeludnienia zwalniają nauczycieli ?
Czy od niego jest szum , że nie będzie miał kto pracować na nasze emerytury ?
Czy od tego przeludnienia więcej ludzi umiera niż się rodzi ?
(...)

Gosiu ale chyba nie maż wątpliwości że przeludnienie jest dramatycznym faktem. Przeludnienie istnieje - we wszelakich urzędach, zusach, administracji, sejmie itd... I jest dramatem, podatników którzy ten bajzel utrzymują. To z tego powodu zwalniają nauczycieli, urzędasy tyle przeżerają że dla reszty nie starcza. Jeszcze żeby to co pochłaniają przekładało się na myślenie lub rozsądek albo wdzięczność i życzliwość... Acha i to przeludnienie nie jest powodem pedrylstwa bo tego przyczyny leżą w tym że co niektórzy mają już pełno w d u p a ch (także dosłownie) a powszechnie wiadomo że jak ktoś ma pełno w d u p i e to mu się w głowie zaczyna przewracać. Jak ja tęsknię za czasami kiedy służba wojskowa była obowiązkowa - nie mieli czasu myśleć o pierdołach a i niektóre cioty zostały wyleczone ze swoich chorych "ciągotek". Emem, toleruję ...stwo ale go nie popieram i nie życzę sobie kłamliwej promocji tego schorzenia.

Zastosowana autokorekta

~Zdrowy, normalny choć niemodny i niepopu niezalogowany
4 września 2013r. o 15:53
"masz"
11202
#Anonim11202 nieaktywny
4 września 2013r. o 15:55
Od dziejów zarania dupa służyła wyłącznie do sr.ania!! !!

Zmoderowano 04.09.2013 godz.20:41 - powód: wystarczy wstawić kropkę :) (moderator)
211
skorn
4 września 2013r. o 15:59
to skrypt (podmienia z automatu)

infantylne rozwiązanie, ale co poradzić

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza