Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
~mir.ko niezalogowany
29 września 2013r. o 23:53
skorn napisał(a):
~mir.ko napisał(a): zeby gorsza nie wygrala. czasami ogarnia mnie przerazenie jak dzis

A co się dziś stało?

forum pelne kino wyprało
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
29 września 2013r. o 23:54
~mir.ko napisał(a): uwazasz swoj samochod za idealny czy poprosu jezdzisz lepszym niz wydaja ci sie inne ?

Samochód ułatwia życie, PO utrudnia.

<i>
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
29 września 2013r. o 23:54
Nie stać Cię na lepsze poglądy polityczne?
211
skorn
29 września 2013r. o 23:59
Mirek nie ma żadnych pogladów politycznych, tak jak więszkość Polaków, co oczywiście nie przeszkadza mu brac udziału w wyborach, a potem cieszyć wyższą stawką VATu.

<i>
7612
bax
30 września 2013r. o 0:01
~ napisał(a):
bax napisał(a): To był tylko cytat i przeczytaj uważnie tekst artykułu :) nie wypowiedzi(komentarzy) :)...
Wiem, że cytat. Chodziło mi o to, że artykuł sobie, a fakty sobie.

:D jjj tamm...wybory się jakie szykują czy cooo :| :D ;)

I tak nic to nie zmieni,bo każdy sobie rzepkę skrobie ;) ...
Żal mi ludzi piszących tu wulgarnie:( Pan Kaczyński tu był,pokazał siebie i inni prędzej czy później zobaczą to w TV,to może i wejdą na Nasz Portal i poczytają sobie opinię:)...

Nie wiem kto wygra wybory ,ale nie dajmy się zwariowac',bo każdy prezydent ma doradców i może nad tym warto się zastanowic' :) ...

~mir.ko niezalogowany
30 września 2013r. o 0:06
skorn napisał(a): Mirek nie ma żadnych pogladów politycznych, tak jak więszkość Polaków, co oczywiście nie przeszkadza mu brac udziału w wyborach, a potem cieszyć wyższą stawką VATu.

aleja nie mam nic to vat'u. moge zaglosowac nad jego wzrostem do 25. jakie to ma znaczenie takie wyrwane detale z calosci ekonomi. to tak jak by wysmiac klienta ktory kupil w pl auto ktore spala 20 l ropy/ 100 nie biorąc pod uwage jego dochodu
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 0:08
~ja napisał(a): pedał
Miło nam cię poznać, a imię.
211
skorn
30 września 2013r. o 0:10
~mir.ko napisał(a):
skorn napisał(a): Mirek nie ma żadnych pogladów politycznych, tak jak więszkość Polaków, co oczywiście nie przeszkadza mu brac udziału w wyborach, a potem cieszyć wyższą stawką VATu.

aleja nie mam nic to vat'u. moge zaglosowac nad jego wzrostem do 25. jakie to ma znaczenie takie wyrwane detale z calosci ekonomi. to tak jak by wysmiac klienta ktory kupil w pl auto ktore spala 20 l ropy/ 100 nie biorąc pod uwage jego dochodu

VAT jest taki sam bez względu na dochód, o czym ty gadasz? Co wpływa na ceny jak nie podatki?

Spytaj rodziców, którzy musieli wyszykowac dzieciaki do szkoły, gdy vat na podręczniki skoczył z 7 do 24.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza