Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy przyszły zobaczyć Kaczyńskiego
1
emem
30 września 2013r. o 0:12
Frekwencyjnie - wielki sukces.

J. Kaczynski w ciagu 1,5h poruszyl bardzo wiele tematow - moim zdaniem zbyt wiele. Kazdego tematu dotknal ogolnikowo. Mowiac, ze trzeba naprawic jedno czy drugie nie mowil jak to zrobic, skad wziac na to pieniadze. Jedyne konkrety, ktore padly to: zapowiedz likwidacji gimnazjow i cofniecie reformy emerytalnej wprowadzonej przez Tuska.
Przyklad z Biedronka i podatkiem - wielka sciema. Od kiedy to podatek placi sie od obrotu? :-)

Wielki, wielki minus za brak mozliwosci zadawania pytan "na zywo". Polityk tej klasy nie powinien miec problemow z konfrontacja z publicznoscia.

Reakcje publicznosci na niektore slogany (takie jak np. ten o dezerterach) - masakra.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
30 września 2013r. o 0:12
aha czyli jak by obnizono ten podatek na 5% to rodzice machali by z radosci uszami
~olka niezalogowany
30 września 2013r. o 0:40
virgo napisał(a): Tłumy przyszły bo to OSOBOWOŚĆ !! POLITYK wielkiego formatu . Czy się jest zwolennikiem czy przeciwnikiem , trzeba nauczyć się sztuki dialogu a nie opluwania wszystkich i wszystkiego. :>

Jakiego formatu?! Jaka osobowość (prędzej "osobliwość")?
To zwykły zakompleksiony, mściwy i zawistny karierowicz. Dla niego liczy się tylko władza dla władzy. Pogonił ze swojego otoczenia wszystkich, którzy potencjalnie zagrażali jego pozycji. To politykier bardzo malutkiego formaciku! :D :/
5413
#Przemyslaw nieaktywny
30 września 2013r. o 0:47
Ludzie Kaczyńskiego mają w Bolesławcu władzę .
Czy Bolesławianie się przez to wzbogacili ? Czy ich dzieci przestały uciekać za granicę ?
Czy przybywa przedsiębiorstw prywatnych ? Czy maleją opłaty , podatki i akcyzy ?
Czy władza wspiera i współpracuje z mieszkańcami ? Czy nie ma tu bezrobocia ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Iza niezalogowany
30 września 2013r. o 5:22
Przemyslaw napisał(a): Ludzie Kaczyńskiego mają w Bolesławcu władzę .
...

Panie Przemysławie, proszę mnie poprawić, jeżeli się mylę, trochę dawno to już było... Ale PiS w wyborach miejskich ze względu na ordynację wyborczą (formuła D'hondta) przepadł, Komitet Pana Nowaka też. Przynajmniej tak zapamiętałam.
Pozdr.
~ niezalogowany
30 września 2013r. o 6:27
Przemyslaw napisał(a):

Czy Bolesławianie się przez to wzbogacili ? Czy ich dzieci przestały uciekać za granicę ?
Czy przybywa przedsiębiorstw prywatnych ? Czy maleją opłaty , podatki i akcyzy ?
Czy władza wspiera i współpracuje z mieszkańcami ? Czy nie ma tu bezrobocia ?

a to przecież wszystko tylko WINA TUSKA :P powinieneś to wiedzieć, że w Polsce jest władza ustawodawcza SEJM, i władza wykonawcza RZĄD (i to od 6 lat) oni odpowiadają za poziom życia Polaków :D
~Bolecnauta niezalogowany
30 września 2013r. o 6:28
~Iza napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Ludzie Kaczyńskiego mają w Bolesławcu władzę .
...

Panie Przemysławie, proszę mnie poprawić, jeżeli się mylę, trochę dawno to już było... Ale PiS w wyborach miejskich ze względu na ordynację wyborczą (formuła D'hondta) przepadł, Komitet Pana Nowaka też. Przynajmniej tak zapamiętałam.
Pozdr.

A Piotr Roman?
2900
#falco nieaktywny
30 września 2013r. o 6:41
poczytałem Was i to mi wystarczy.... :D
cały dzień byłem w lesie i cieszę się bo dokonałem dobrego wyboru... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.