Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska niewolnikiem UE

11202
#Anonim11202 nieaktywny
25 listopada 2013r. o 19:29
falco napisał(a): siedzem

już nawet po niemiecku zaczynasz sapać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2013r. o 19:31
nie kumasz to nie pisz... :D

Dopisane 25.11.2013r. o godz. 19:31:

i bendem se pisał ja mi sie spodoba... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Iza niezalogowany
25 listopada 2013r. o 20:36
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ale ja nic nie wiem (...)

Mówisz Panienko :D .
O nazistowskich korzeniach UE nie słyszałam, muszę przetrawić, ale... rzeczywiście gospodarki krajów UE kurczą się, oczywiście, oprócz niemieckiej.
€urotitanic przechyla się na południową burtę, tak pisze C.Mech na swoim blogu. A w konkluzji: "Brak redystrybucji między krajami bogatymi i przeżywającymi trudności nasila problemy związane z funkcjonowaniem regulacji uprzywilejujących najbogatszych. Dlatego zmieniając nieco tytuł opracowania „Cross of Euros” należałoby się zastanowić czy na „skrzyżowaniu” dziejowym, na którym obecnie się znajdujemy, nie powinniśmy jak najszybciej opuścić pogrążającego się w nihilizmie kolosa UE i popłynąć już własną szalupą w kierunku na nowo odkrytego lądu o nazwie Polska. "

A czytałeś ostatnie felietony Michalkiewicza? :D
Dobrej nocy :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2013r. o 21:27
Chyba jeszcze nie , ostatnimi czasy trochę zapracowany jestem Droga Arystokratko :) , rano przy kawie przejrzę. Mam wrażenie ,że tuskobojowa propaganda na siłę próbuje nam wcisnąć dewizę , że Polska samodzielna być nie potrafi, stąd takie społeczne przeświadczenie , że albo eurokołchoz , albo Putin & Co. Jeśli mielibyśmy już mówić o dziejowym , polskim mesjaniźmie, to oczyma wyobraźni widzę następnego Premiera , który na forum w Brukseli mówi : nie oddamy wam żadnego euro , ponieważ nie mieliście tych pieniędzy , gdy je nam pożyczaliście. To jest właśnie istotą systemu fiducjarnego. Dla władzy potraficie jedynie dług kreować i z pustego mamonę tworzyć. Ja, Premier Polskiego Narodu, oświadczam wam, My Polacy, nie damy się już więcej oszwabiać ... jak dobrze jest mieć marzenia :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~dziadek niezalogowany
25 listopada 2013r. o 21:31
ŻEBY NIE TA UNIA TO BYŚCIE KOPALI ROWY W MELIORACJI .............I WOZILI SIANO KONIEM .
10897
#Anonim10897 nieaktywny
25 listopada 2013r. o 21:38
~dziadek napisał(a): ŻEBY NIE TA UNIA TO BYŚCIE KOPALI ROWY W MELIORACJI .............I WOZILI SIANO KONIEM .

Chce się zanucić :"dziadku , drogi dziadku..." Czy ty dziadku nie widzisz ( no , będąc dziadkiem masz prawo mieć słaby wzrok i problemy z analizowaniem) ,że ta cała UE wyciska nas jak się wyciska cytrynę?

Jasne ,że jeździlibyśmy (być może) na furmance , ale to tylko dlatego ,że ci , którzy po transformacji ustrojowej dokonywali przemian ekonomicznych , zniszczyli cały majątek kraju !! Ogromne przedsiębiorstwa zostały doprowadzone do upadłości lub likwidacji , rozparcelowano ich majątek i sprzedano za przysłowiowy "psi grosz"...a w nagrodę ci , którzy tego dokonali , dziś maja ciepłe posady nie tylko w Polsce ;(

~ niezalogowany
25 listopada 2013r. o 21:50
Gorzej jak ta cała unia zachce zwrotu tego co tu wsadziła wtedy będziecie śpiewać miałeś chamie złoty róg
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2013r. o 21:51
Dokładnie Droga Niewiasto :) Szkoda , że dziadkowie tego nie rozumieją.

Ale ... wszyscy wszak Polakami i Polkami jesteśmy :)

Co ważniejsze Dziadku , partykularny interes , czy dobro Narodu ?

Dobrej nocy Wam życzę , idę pomyśleć o fiducjarnej kasie :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza