Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska niewolnikiem UE

10897
#Anonim10897 nieaktywny
25 listopada 2013r. o 22:02
~ napisał(a): Gorzej jak ta cała unia zachce zwrotu tego co tu wsadziła wtedy będziecie śpiewać miałeś chamie złoty róg

UE nie "zechce zwrotu" , ona nas chce > Nas jako kraju i rynku zbytu...zbytu tego co u niej nie idzie...Na przykład auta ze "szrotów"....A nas , jako białych Murzynów do czarnej roboty - już nasze pielęgniarki opiekują się ich chorymi czy starymi , nasi ślusarze czy inni hydraulicy tam pracują. Pracują dlatego ,że tu , zgodnie z planami długofalowymi UE , nie ma już zapotrzebowania na ich pracę !! Zaboru dokonuje się nie tylko militarnie....

Nigdy obcokrajowiec w jakimkolwiek kraju należącym do "bogaczy" ;) unijnych , nie zrobi tyle , ich obywatel tamtego kraju. I nie ważne ,że może być najlepszym ze specjalistów ;( Jeszcze poczekajmy , jeszcze się nie spieszmy....

Dopisane 25.11.2013r. o godz. 22:02:

Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie Droga Niewiasto :) Szkoda , że dziadkowie tego nie rozumieją.

Witaj Panieneczko :] ano , nie zrozumiałe jest to dla mnie ,że dziadkowie nie pojmują :D Wszak to oni tworzyli historię tego kraju :P Śpij słodko Panieneczkozdziaciakami ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
25 listopada 2013r. o 22:09
virgo napisał(a): UE nie "zechce zwrotu" , ona nas chce > Nas jako kraju i rynku zbytu...zbytu tego co u niej nie idzie...

Zgadzam się z Tobą Virgo :)
Szeroko zakrojona manipulacja, nie pozwala wielu osobom dojrzeć tego, co jest celem ostatecznym UE :(

[img=1385413459_ng2qfqr.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2013r. o 22:13
a co?...znowu w tym roku ,,koniec świata,,? :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
6979
E
25 listopada 2013r. o 22:16
Falco :) czy Ty wiesz ile ja już "końców świata" przeżyłam :| :D
Na pohybel...dobrej nocy życzę Wszystkim :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
25 listopada 2013r. o 22:27
falco napisał(a): a co?...znowu w tym roku ,,koniec świata,,? :|

Ej , Falco....lepiej popijaj to winko... ;) Lepsze to niż dywagacje na temat " Co będzie z Polską i Polakami za parę lat"...

Dopisane 25.11.2013r. o godz. 22:22:

Jakoś pamięć moja przywołała "Dziadów" A. Mickiewicza...."Ciemno wszędzie...głucho wszędzie...co to będzie...co to będzie.." ??

Dobrej nocy Literko "E" i Falco...

Zmoderowano 25.11.2013 godz.22:47 - powód: powielony post (moderator)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2013r. o 22:27
Dobranoc Virgo :* Od niepamiętnych czasów uwielbiałem piękną Kobiecość i do dzisiaj to robię. Tobie również słodkich snów :) A nie wiem , czy Ci już mówiłem , że sen jest sposobem na dobranie się do swej własnej nad świadomości ... fraktalizm natury. Wujek gogle etc. :)

Warto korzystać z Internetu Drodzy Państwo :) , nie po to, aby ekscytować się wygłupami hamerykańców , tudzież naszych rodzimych i.diotów. Warto , ponieważ bardzo wielu mądrych Ludzi , różnych narodowości, publikuje w Internecie dokładnie to samo.

Niechęć do totalitarnej władzy :

Wszystkie zwierzęta są równe , ale niektóre równiejsze ... kurcze, krew chazarskiej dziczy na mych własnych rękach chciałbym zobaczyć.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
25 listopada 2013r. o 22:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Dobranoc Virgo. A nie wiem , czy Ci już mówiłem , że sen jest sposobem na dobranie się do swej własnej nad świadomości ... fraktalizm natury. Wujek gogle etc. :)

Dobranoc :)

:D Dobranoc... :* Dobrze ,że dobranie się dotyczy tylko SWEJ WŁASNEJ nadświadomości..Pomyśl , co by się mogło stać , gdybyśmy się tak dobrali do CZYJEJŚ nadświadomości... ??
pa,pa....
6979
E
25 listopada 2013r. o 22:36
Virgo :| jeśli potrójnie życzysz mi dobrej nocy, to...na pewno będzie dobra :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo