Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dziennikarka z Dominikany pogrąża księdza-podejrzanego o pedofilię!

11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 października 2013r. o 13:34
Nie zapomniałem, celowo o niej nie wspomniałem, a dlatego, że większych hipokrytów w życiu nie spotkałem. Może są gdzieś w odległej przestrzeni ci, którzy naprawdę potrzebują i co najważniejsze czują obecność Boga, ale jest to odsetek, na pewno nie tak duża grupa jak twierdzisz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4469
#Patrzalski nieaktywny
12 października 2013r. o 15:08
Nie twierdzę . Domniemam :) Nie jestem w tej grupie więc nie mam podstaw do konkretnych szacunków .Nawet jak jest to jeden człowiek ,to też należy mu się szacunek .
10114
#alter nieaktywny
12 października 2013r. o 15:26
Zebrało się kilku bezbożników, i się wypowiadają na temat Wiary i Kościoła. Tak wygląda rozmowa ludzi, którzy nie mają pojęcia o czym mówią.

Pedofile nie tylko w wśród duchownych, wszyscy powinni być najpierw skazani wyrokiem, aby ich potępiać. Wszelkie publikacje na temat, powiązane z personaliami powinny być potwierdzone wyrokiem sądu. Osoby skazane, powinny zostać szybko i surowo ukarani. Nie powinny nigdy więcej zagrozić żadnemu dziecku. I tyle, a może dla niektórych, aż tyle?!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4469
#Patrzalski nieaktywny
12 października 2013r. o 15:33
alter napisał(a): Zebrało się kilku bezbożników, i się wypowiadają na temat Wiary i Kościoła.

Uważasz ,że tylko ludzie wierzący i należący do Kościoła mają prawo wypowiadać się krytycznie lub pochlebnie na Jego temat ?

10114
#alter nieaktywny
12 października 2013r. o 15:36
Patrzalski napisał(a):
alter napisał(a): Zebrało się kilku bezbożników, i się wypowiadają na temat Wiary i Kościoła.

Uważasz ,że tylko ludzie wierzący i należący do Kościoła mają prawo wypowiadać się krytycznie lub pochlebnie na Jego temat ?

Czy to napisałem? Sugeruje, że piszecie o czymś, o czym nie wiele macie pojęcia.

11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 października 2013r. o 15:37
A tak się składa, że ja mam pojęcie i to w mojej ocenie niemałe. Dlatego teraz uważam, że mam prawo się wypowiadać, ale zawsze ludzie ,,wielkiej wiary" będą mówić, że to tylko bablanie bezbożników gówno wiedzących.
10114
#alter nieaktywny
12 października 2013r. o 15:38
Motywacja napisał(a): ... ale zawsze ludzie ,,wielkiej wiary" będą mówić, że to tylko bablanie bezbożników gówno wiedzących.

dokładnie tak :)

10247
#TA nieaktywny
12 października 2013r. o 15:40
Widzę, że niektórzy nadal się brandzlują tematem małych dzieci. Jakoś owa WIELKA DZIENNIKARKA okazała się chyba niewypałem, bo nagle zrobiła się cisza w mediach gównianego nurtu. Ale na bolcu jest grupka, która tego nie zauważyła...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza