Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dziennikarka z Dominikany pogrąża księdza-podejrzanego o pedofilię!

4469
#Patrzalski nieaktywny
12 października 2013r. o 15:40
alter napisał(a): Sugeruje, że piszecie o czymś, o czym nie wiele macie pojęcia.

Czym się sugerujesz ? Skąd wiesz jakie mam pojęcie na ten temat ?
Oceniasz moją wiedzę po przeczytaniu kilku postów ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 października 2013r. o 15:41
alter napisał(a):
Motywacja napisał(a): ... ale zawsze ludzie ,,wielkiej wiary" będą mówić, że to tylko bablanie bezbożników gówno wiedzących.

dokładnie tak :)

dokładnie tak jak jehowi. Jeśli nie przyznajesz im racji, to nie masz co liczyć na merytoryczną dyskusje, gdzie strony na przemian prezentują plusy jak i minusy swoich poglądów.
Ślepo zapatrzone owieczki, z którymi nie ma sensu dyskutować.
Patrząc na dzisiejszych wiernych ciekawi mnie w kogo oni tak zapatrują? W Boga? Czy może w kapłana?
10114
#alter nieaktywny
12 października 2013r. o 15:46
Patrzalski napisał(a): Musi poczuć fizycznie ha w de żeby się przekonał :)

To jest przykład twojej wiedzy, kultury osobistej, i podejście do tematu? Inne twoje wypowiedzi są równie płytkie, i to delikatnie mówiąc. Z takim podejściem nie ma sensy polemizować merytorycznie.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4469
#Patrzalski nieaktywny
12 października 2013r. o 15:48
Motywacja napisał(a): ...
dokładnie tak jak jehowi. Jeśli nie przyznajesz im racji, to nie masz co liczyć na merytoryczną dyskusje,?

Bzdury piszesz kolego :)

Dyskutuje bardzo często ze Świadkami Jehowy ,przemili ludzie :)
Z ateistą źle im się gada więc przychodzą bardzo rzadko ,ale bardzo ich szanuje i chętnie z nimi posiedzę na kanapie i pogadam :) Nigdy nie dali mi do zrozumienia ,że nie mam racji .Czyli ... dyskusja jest merytoryczna ??
10114
#alter nieaktywny
12 października 2013r. o 15:49
Motywacja napisał(a): Jeśli nie przyznajesz im racji, to nie masz co liczyć na merytoryczną dyskusje, gdzie strony na przemian prezentują plusy jak i minusy swoich poglądów.

Twoja racja nie jest mi do niczego potrzebna. Aby prowadzić merytoryczną dyskusję to trzeba mieć z kim. Ponadto, trzeba zachować minimum obiektywizmu, czego u Ciebie po prostu nie dostrzegam. Krótko mówiąc nie ma z kim dyskutować, jeżeli ktoś potępia wszystko w czambuł.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4469
#Patrzalski nieaktywny
12 października 2013r. o 16:00
Nigdy ze mną nie rozmawiałeś , a wychodzisz z założenia ,że walę wszystko w czambuł ? Gratuluję.

Dopisane 12.10.2013r. o godz. 15:57:

Ojej ,,, przepraszam chyba mnie poniosło :( Myślałem ,że ten tekst jest do mnie .

Dopisane 12.10.2013r. o godz. 16:00:

Ojej ,,, przepraszam chyba mnie poniosło :( Myślałem ,że ten tekst jest do mnie .
~s niezalogowany
12 października 2013r. o 16:01
Nightmare napisał(a):

http://10przykazan.wordpress.com/

co drugie źródło to 'fakty i mity', brawo!
11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 października 2013r. o 16:15
Patrzalski napisał(a):
Z ateistą źle im się gada więc przychodzą bardzo rzadko

No to czegoś nie rozumiem. Więc po przychodzą i kogo oni chcą nakłaniać do swojej ,,słusznej" prawdy?
Gdyby nie byli tacy nawiedzeni, to może i się by przyjemnie rozmawiało.
W legnicy jest jedna taka z ich zgromadzenia. Mmmmm,aż się rozmarzyłem na myśl o niej.

Dopisane 12.10.2013r. o godz. 16:15:

alter napisał(a):
Motywacja napisał(a): Jeśli nie przyznajesz im racji,

Twoja racja nie jest mi do niczego potrzebna.

Tam było ,,IM" Nie zaatakowałem Ciebie, więc i Ty tego nie rób.
alter napisał(a):
Aby prowadzić merytoryczną dyskusję to trzeba mieć z kim.

Też uważam, że monitor nie jest partnerem do rozmów. Inaczej dyskutuje się twarzą w twarz.

alter napisał(a): Ponadto, trzeba zachować minimum obiektywizmu, czego u Ciebie po prostu nie dostrzegam.

Ciężko cokolwiek dostrzec po kilku postach, a uwierz, że na temat wiary chętnie mogę podyskutować i w sposób obiektywny. Kiedyś chciałem tutaj na forum pod tematem ,,religia" I nawet miło się rozmawiało z Calahanem, ale przyszedł Pannazdzieckiem. Zgasił mnie i zaczął swoją nawijkę o reptylianach i promieniach. Więc przestałem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo