Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dziennikarka z Dominikany pogrąża księdza-podejrzanego o pedofilię!

10247
#TA nieaktywny
12 października 2013r. o 17:13
~ napisał(a): ...

Jakoś się kupy (by nie rzec gówna) nie trzyma to, co piszesz. Z jednej strony przecież wiadomo, że TV Trwam nikt nie ogląda, co najwyżej kilku moherów, a z drugiej sugerujesz, że TV Trwam ma większe oddziaływanie niż TVP, TVN i Polsat. Coś nie ten tego, kochany lemingu.

Zmoderowano 12.10.2013 godz.19:54 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 października 2013r. o 21:10
Zaje. bistą masz fantazję skoro potrafisz odpowiadać na trzy kropki.
(...)

Zmoderowano 12.10.2013 godz.22:03 - powód: Nie ubliżaj komuś , jeżeli nie widzisz , że post , do którego się odniósł , został usunięty , co napisałem jako powód moderacji. (moderator)
3244
#polak nieaktywny
13 października 2013r. o 12:51
Pedofilia to większy problem, większy niż Dominikana.
~ niezalogowany
13 października 2013r. o 15:04
Widać, że sie znasz, rozwiń temat.
10114
#alter nieaktywny
13 października 2013r. o 15:29
ciekawy artykuł!

"Jak to naprawdę jest z pedofilią wśród księży?"

"Wedle obliczeń w ciągu 10 lat w Polsce za pedofilię skazano jednak 27 księży - to ok. 0,07 proc. ogółu polskich duchownych."

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jak-to-naprawde-jest-z-pedofilia-wsrod-ksiezy/f12qn

ps. 0,07 % czyli zaledwie setna część procenta.

Dopisane 13.10.2013r. o godz. 15:29:

ps. wyimek z powyższego artykułu :)

"Na tle in­nych grup spo­łecz­nych

Wedle sza­cun­ków z ra­por­tów ame­ry­kań­skich od­se­tek księ­ży ka­to­lic­kich z wy­stęp­ka­mi sek­su­al­ny­mi prze­ciw­ko nie­let­nim wcale nie jest więk­szy niż w przy­pad­ku ka­pła­nów in­nych re­li­gii. Prze­stęp­stwa sek­su­al­ne mają miej­sce także wśród ra­bi­nów i pro­te­stanc­kich pa­sto­rów czy ima­mów. A wyż­szy od­se­tek pe­do­fi­lów/efe­bo­fi­lów jest wśród na­uczy­cie­li, psy­cho­lo­gów czy tre­ne­rów spor­to­wych.

Wśród ten od­se­tek wśród księ­ży ka­to­lic­kich - wedle sta­ty­styk - jest dużo mniej­szy niż w całej mę­skiej po­pu­la­cji. Sta­ty­sty­ki prze­stępstw sek­su­al­nych wobec dzie­ci są jed­nak w obu przy­pad­kach nie­do­sza­co­wa­ne. Gdzie bar­dziej? Wobec męż­czyzn w su­tan­nach czy bez?"

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
13 października 2013r. o 15:34
alter napisał(a):
alter napisał(a): ps. 0,07 % czyli zaledwie setna część procenta.

Według mojej wiedzy to siedem razy tyle, czyli prawie dziesiąta część procenta a nie setna! :P
~ niezalogowany
13 października 2013r. o 15:35

Według mojej wiedzy to siedem razy tyle, czyli prawie dziesiąta część procenta a nie setna! :P
10114
#alter nieaktywny
13 października 2013r. o 15:37
~ napisał(a):

podaj linkę, źródło swojej wiedzy :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!