~kasia napisał(a): witam ratujcie jak sobie poradzić z sąsiadką ,która wiecznie ubliża obgaduje szykanuje itp.interwencje policji nic nie przynoszą śmieje im się prosto w twarz a oni nic z tym nie robią....
~ napisał(a): porządny wpier.ol powinien dać babsku do myślenia. Skorn ma rację.Pewnie jej mąż już to robi.
~Motywacja napisał(a): Już mówiłem, nas raj jej na wytcieraczkę to dopiero raban będzie. Ale przynajmniej co niektórzy beke będą mieli. Jak już się zdecydujecie to nagrajcie i wrzcućcie tu w ten temat.Bardzo dobry pomysł skuteczny sprawdziłem to osobiście.i nie można dostać kary za to.Pozdrawiam.i spokój do dziś.
~kasia napisał(a): witam ratujcie jak sobie poradzić z sąsiadką ,która wiecznie ubliża obgaduje szykanuje itp.interwencje policji nic nie przynoszą śmieje im się prosto w twarz a oni nic z tym nie robią....Witam! Nie wiem jakim jest człowiekiem ta osoba, ale jeśli jest tak jak piszesz, to najlepsze co można zrobić to modlić się o Boże działanie w życiu tej osoby. Ubliżanie, obgadywanie wprowadza człowieka w niewole demoniczną i taka osoba potrzebuje upamiętnia i Bożego ratunku.