Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ktoś wysłał mu trumnę
~TO JA niezalogowany
2 listopada 2013r. o 19:34
Pan Relich na swoim śmiesznym blogu szkaluje v-Starostę że skończył radziecką szkołę ,panie Relich Pan Starosta Chwojnicki skończył Wyższą Szkołę Oficerską ,Ponadto ukończył Studia Ekonomiczne i Szkołę Generalską w Leningradzie,Natomiast Pan RR ukończył szkołę średnią w Bolesławcu i następnie zaoczne studia które w dzisiejszych czasach kończy co drugi chłopak na osiedlu i jest bezrobotny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~to ja niezalogowany
2 listopada 2013r. o 22:58
Do tego TO JA, czy TOI-TOI-a, a może " ETO JA" Brzydko się tak podszywać. Ten pean na cześć pułkownika pewnie pisałeś stojąc na baczność i salutując...
~obserwator niezalogowany
3 listopada 2013r. o 9:45
Jestem za slowami wypowiedzianymi przez internautę (to-ja) i czas skończyc to blazenstwo.PPanie redaktorze jest wiele innych problemow ciekawszych niż ten,który Pan ciągnie od dłuższego czasuCzasami odnoszE wrazenie jakby Panu to sprawialo przyjemność-nie tędy droga,Proszę napisać o swoim bylym zakladzie,co Pan zostawil,a jak sie ma teraz. Czy otworzyl Pan drogę przyszlości swojemu bylemu zakladowi.I to Panu dedykuję.Jeszcze raz proponuję zmienic pioro,które dostarczy ciekawsze tematy, problematykę byc moze i ja będe mogl sie wypowiedziec pozytywnie . Narazie jest to żalosne widowisko skierowne przeciwko Burmistrzowi i wladzom miasta. Trzeba naprawdę byc ślepy aby nie zobaczyc zmian miasta i gminy Nowogrodziec.
~ niezalogowany
3 listopada 2013r. o 10:15
~obserwator napisał(a): Trzeba naprawdę byc ślepy aby nie zobaczyc zmian miasta i gminy Nowogrodziec.

Zmiany są zauważalne, zwłaszcza jak ostatnio się dowiedziałem od jednego z Radnych, Gmina zastawiła działki w Wykrotach pod kredyt na wartość blisko 15 mln.
~TO JA niezalogowany
3 listopada 2013r. o 11:19
Gdybym miał się podszywać pod takiego przydupasa Relicha jak ty to napisał bym z małej litery( to ja) jesteś małym człowieczkiem i zawsze będziesz cieszył się z byle gó..a. to że ty służysz Relichowi na klęczkach to nie znaczy że ktoś robi coś na baczność ,a tak nawiasem mówiąc to ten twój burmistrz jest wysoko wyedukowany (zaoczne studia na Uniwersytecie dla pracujących),byle chłoptaś takie studia kończy.
~~123 niezalogowany
3 listopada 2013r. o 11:41
Jeśli jest to prawda że Gmina zaciąga kredyt w wysokości 15 milionów do tego dodać 12milionów które trzeba oddać firmom ze strefy czyli 27nmilionów jest do spłaty,więc jesteśmy bankrutami.
~ niezalogowany
3 listopada 2013r. o 11:52
~~123 napisał(a): Jeśli jest to prawda że Gmina zaciąga kredyt w wysokości 15 milionów do tego dodać 12milionów które trzeba oddać firmom ze strefy czyli 27nmilionów jest do spłaty,więc jesteśmy bankrutami.

Gmina zastawiła działki na rzecz pożyczki dla Hydro-Tech udzielonej przez NFOSiGW - oddadzą mieszkańcy w stawce za ścieki.
~86$ niezalogowany
3 listopada 2013r. o 13:47
To dlatego jeden metr sześcienny ścieków w Gminie Nowogrodziec kosztuje8,60zł a w Gminie Warta Bolesławiecka 2,50 zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza