Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ktoś wysłał mu trumnę
~ niezalogowany
30 października 2013r. o 13:00
~to ja napisał(a): Zaraz tam nielubiany! Przez kogo nielubiany? Przez K. Marczewskiego na pewno hołubiony nie jest, w końcu młokos wygrał z nim wybory na burmistrza a to boli - długo i mocno. Stąd kąśliwe tematy śmieciowe, strefowe itp. Zemsta jest rozkoszna...
Baronowie Haniszewski i Nalazek rządza juz sto kadencji, mieli czas, by spacyfikować i obłaskawić lokalne środowiska, nikt im nie podskoczy tak szybko. Ten Relich uwiera wielu. A gmina duża, ludna, ma więcej mieszkańców niż xięstwa Nalazka i Haniszewskiego razem wzięte. Łakomy kąsek. Do tego Relich zadziera z powiatem, miast mu czapkować i hołdy składać. Wielu swierzbią ręce. Burmistrz nie jest moim idolem, ale mu sprzyjam, bo przekonuje mnie konsekwencja, pracowitością i nieuwikłaniem w lokalne koterie. Jest skromny, nie robi z siebie prowincjonalnej gwiazdy, jak niektórzy wójtowie. To mi wystarcza, będę go popierać.

Zabierz go sobie do domu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~To ty niezalogowany
30 października 2013r. o 21:24
Czy to prawda że jeden z Radnych w Gminie Nowogrodziec zarzucił Burmistrzowi i Przewodniczącemu Rady że Radni są okłamywani ponoć wiele pism w ogóle nie jest im przekazywanych tylko są chowane pod dywan przez Burmistrza.
~xxx niezalogowany
31 października 2013r. o 19:37
Jeśli ktoś rozważny rozmawiał z Relichem to w jego słowach i sposobie myślenia jednoznacznie widać że jest to człowiek zawistny ,mściwy i cyniczny oraz zazdrosny ale jego główną cechą jest przebiegłość dlatego sądzę że z tą trumną to wymyślił sam ten temat ,żeby się nad nim litowano .
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 8:45
Analizując czas wpisu na blogu, wygląda na to iż Burmistrzowi puściły nerwy, iż mieszkańcy się postawili i doprowadzili do zmian w sprawie opłat
3244
#polak nieaktywny
1 listopada 2013r. o 9:56
Czy nie jest hipokryzją to, że Burmistrz Relich odwiedzając grób byłego Naczelnika Nowogrodźca Rajmunda Wróblewskiego, złożył kwiaty i opublikował to na stronie Nowogrodźca?

Czy na grobach swoich poprzedników Burmistrz rozpoczyna kampanię wyborczą?

Moim zdaniem, taka kampania jest poniżej wszystkich standardów.

~to ja niezalogowany
1 listopada 2013r. o 11:36
no i mamy przedsmak paranoi godnej Antka M.! Burmistrz złozył kwiaty na grobie poprzednika przed Świętem Zmarłych ( wiem, to Dzień Wszystkich Swietych) to jest to hipokryzja, nie złożyłby - no to jest bezdusznym arogantem, pozbawionym elementarnych zasad itp. Dajcież we mu święty spokój, powiedzcie lepiej, co wy zrobiliście dla społeczności i gminy?
3244
#polak nieaktywny
1 listopada 2013r. o 12:01
To, że złożył kwiaty to bardzo dobrze. Ale po co to publikuje na stronie Nowogrodźca? W jakim celu?
~to ja niezalogowany
1 listopada 2013r. o 12:42
Burmistrz szanuje tradycję i obyczaje świąteczne - państwowe i kościelne. Jest osoba publiczną, gospodarzem gminy i zwyczajnie pokazuje swoim wyborcom i mieszkańcom, że jest obecny tam, gdzie danego dnia byc powinien. To zupełnie normalne, nie nazwałbym tego kampania wyborczą, chyba, że wszystko co robi, jest nią, mozna mieć taki pogląd, to wolny kraj. Moim zdaniem to ładnie, że tak czyni, nie przypominam sobie tego u jego poprzedników ( internet nie był tak powszechny, fakt). Jak dla mnie to " polak" ( ja bym napisał Polak) się zwyczajnie czepia albo nie kuma czaczy...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza