Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ktoś wysłał mu trumnę
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 14:47
Ta szanuje, a o szanowaniu postaw obywatelskich zapomniał:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
1 listopada 2013r. o 15:41
Wyrachowany i cyniczny po trupach do celu.
~Pytam niezalogowany
1 listopada 2013r. o 20:18
Czy to prawda że radny który naraził się Relichowi musiał okazać skruchę bo burmistrz zagroził że zwolni z pracy w urzędzie jego mamę.
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 23:45
~to ja napisał(a): no i mamy przedsmak paranoi godnej Antka M.! Burmistrz złozył kwiaty na grobie poprzednika przed Świętem Zmarłych ( wiem, to Dzień Wszystkich Swietych) to jest to hipokryzja, nie złożyłby - no to jest bezdusznym arogantem, pozbawionym elementarnych zasad itp. Dajcież we mu święty spokój, powiedzcie lepiej, co wy zrobiliście dla społeczności i gminy?

Pochwal się lizusie co ty zrobiłeś?
~ niezalogowany
2 listopada 2013r. o 0:02
~Pytam napisał(a): Czy to prawda że radny który naraził się Relichowi musiał okazać skruchę bo burmistrz zagroził że zwolni z pracy w urzędzie jego mamę.

Czy zagroził zwolnieniem to nie wiem, faktem jest iż owy Radny celnie klkukrotnie ripostował Burmistrzowi oraz Przewodniczącemu, iż Radni nie mają wiedzy co się dzieje w Gminie i dowiadują się często z internetu lub wprost od swoich mieszkańców.
~petent niezalogowany
2 listopada 2013r. o 9:49
Burmistrz wraz ze swoim klakierem Tomczukiem przewodniczącym rady na trudne pisma w ogóle nie odpowiadają bo sam tego doświadczyłem,ale cierpliwie czekam od pół roku .Jeszcze trochę poczekam i napiszę skargę do Wojewody o bezczynność Burmistrza i Rady Gminy.
~to ja niezalogowany
2 listopada 2013r. o 14:07
Nie wiedziałem, że to forum jest wylącznie dla niezadowolonych frustratów, którzy anonimowo moga tu wylewac pomyje na głowę burmistrza i tych, którzy doceniają jego pracę. Proponuję szanownym frustratom zjednoczenie się, wystawienie swojego kandydata-frustrata i wygranie kolejnych wyborów. Proste? Proste!
3244
#polak nieaktywny
2 listopada 2013r. o 14:28
~to ja napisał(a): Nie wiedziałem, że to forum jest wylącznie dla niezadowolonych frustratów, którzy anonimowo moga tu wylewac pomyje na głowę burmistrza i tych, którzy doceniają jego pracę. Proponuję szanownym frustratom zjednoczenie się, wystawienie swojego kandydata-frustrata i wygranie kolejnych wyborów. Proste? Proste!

Można opisywać także pozytywne cechy naszego bohatera. Także anonimowo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza