Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lekarz- naciągacz - pomóżcie

~alla niezalogowany
11 listopada 2013r. o 22:14
~ napisał(a):
~ALLA napisał(a):
~Kim napisał(a): To samo spotkało i nas....wizyta kosztowała 2x wiecej niz w cenniku, mimo, że samo badanie trwało moze z 10min to lekarka trzymała w gabinecie az szanowny pan z ryjem kazał zapłacic za podwójną wizytę, masakra

w końcu znalazł się ktoś kto miał krótkie badanie, a pani doktor specjalnie długo trzymała w gabinecie. Po to tylko żeby przekroczyć ustalony osobno poza cennikiem czas wizyty. TO JEST WŁAŚNIE NACIĄGANIE

Z tego wynika ,ze działają w duecie !!

a dodatkowo w gabinecie celowo niema zegara żeby sprawdzać czas, a trudno leżąc na kozetce zaglądać do komórki,
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~JA niezalogowany
12 listopada 2013r. o 9:32
Moderator usunął wszystkie moje posty, mimo że nikogo nie obrażały - pisałam fakty (...)

Zmoderowano 12.11.2013 godz.9:37 - powód: offtop oraz uwagi nie na miejscu , wobec innych osób.
Posty były ubliżające i dlatego zostały usunięte. (moderator)
~iga niezalogowany
12 listopada 2013r. o 11:15
Ja też miałam styczność z tym 'recepcjonistą' o nie spełnionych ambicjach. . gbur i cham jakich mało . . a i to prawda że cały czas rozmawia na głośnomówiącym bo ja z kolei poznałam historię Pani z Brzeżnika po usunięciu macicy która ma niepokojące objawy . . wymieniła jakie. . .na to ambitny recepcjonista powiedział że to nie dobrze bo to znaczy że mogą być przeżuty. . chamstwo, brak kultury taktu a rozumu to napewno. . porażka. .od roku moja noga tam nie stanęła chociaż muszę się badać co pół roku. Jeżdżę gdzie indziej.
~Ja niezalogowany
12 listopada 2013r. o 13:00
(...)

Zmoderowano 12.11.2013 godz.14:29 - powód: offtop oraz ubliżanie.
Ze względu na coraz bardziej obraźliwy charakter postów , temat zamykam. (moderator)
~nik niezalogowany
12 listopada 2013r. o 13:29
Niewiem czy ta pani z Brzeznika to nie moja kolezanka pozmawiam z nia TO JAKIES CHORE SZOK
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza