Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lekarz- naciągacz - pomóżcie

~obserwator niezalogowany
10 listopada 2013r. o 9:43
Ja zawsze robie badania we wroclawiu tez prywatnie i prosze mi wierzyc pierwszy raz slysze o takiej sytuacji JESTEM W SZOKU
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 13:19
Ludzie nie podajecie nazwiska bo ochrona danych osobowych a to co robi ten pan to niby co to jest rejestruje na głosnomówiącym a poczekalnia słucha SZALEŃSTWO DLACZEGO JEMU WOLNO CO ON JAKIS LEPSZY JEST TELEWIZJA POWINNA SIĘ TYM ZAINTERESOWAĆ NP.PANI REDAKTOR ELŻBIETA JAWOROWICZ.
~najprościej niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:30
Polecam pominąć relację pacjent-lekarz i podejść do Recznika Praw Konsumenta w Starostwie, wszak chodzi o zapłatę nienależnej kwoty za usługę rynkową.
Ciekawe ile czasu musi jeszcze minąć zanim z powodu utraty pacjentów wywyłanej zachowaniem swojego męża, renomowana Pani doktor radiolog M. będzie musiała zacząć przyjmować pacjentów w innym mieście.
~ niezalogowany
10 listopada 2013r. o 15:43
TEN FACET JEST ZDROWO PORĄBANY. MIAŁAM Z NIM DO CZYNIENIA GDY BEZ POWODU WYPISAŁ Z UMÓWIONEJ WIZYTY MOJĄ CÓRKĘ. ALE JA SIĘ WEPCHAŁAM BEZ KOLEJKI I GŁOŚNO POWIEDZIAŁAM MU CO NIM MYŚLĘ. UWAŻAM, ŻE NAWET *RECEPCJONISTA* POWINIEN MIEĆ TROCHĘ KULTURY :/ ;)
7213
#trol nieaktywny
10 listopada 2013r. o 22:58
jak dla mnie to wy sciemniacie totalnie. dlaczego boicie sie podac nazwisko lub chociazby adres. nie rozumiem po co go kryjecie? bo moze to są klamstwa?
~Babylon AD niezalogowany
10 listopada 2013r. o 23:06
Co za kiszka, skoro ktoś jest nie w porządku a tu sie kryje jego namiary to po co ta dyskusja i to wszystko? Może lepiej pogadajcie sobie o kosmitach.
~mmm niezalogowany
10 listopada 2013r. o 23:19
Banda!!!!!!ale ten na górze będzie ich leczył i wtedy się przekonają!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~sylwia niezalogowany
11 listopada 2013r. o 0:47
Witam ale to nie jest lekarki wina ona nie ma nic do gadania z tego co ja widziałam .to ten prezez rządzi i rozwala jej opinie a ona na to pozwala niestety :/
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo