Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lekarz- naciągacz - pomóżcie

~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 8:05
~? napisał(a): Czy w końcu ktoś napisze, co to za AGENT tak załatwia pacjentów ?????????

Jakieś namiary na takiego delikwenta ???
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 12:19
~ napisał(a): TEN FACET JEST ZDROWO PORĄBANY. MIAŁAM Z NIM DO CZYNIENIA GDY BEZ POWODU WYPISAŁ Z UMÓWIONEJ WIZYTY MOJĄ CÓRKĘ. ALE JA SIĘ WEPCHAŁAM BEZ KOLEJKI I GŁOŚNO POWIEDZIAŁAM MU CO NIM MYŚLĘ. UWAŻAM, ŻE NAWET *RECEPCJONISTA* POWINIEN MIEĆ TROCHĘ KULTURY :/ ;)

dobrze ujęte nawet recepcjonista !! !!
~jaaa niezalogowany
11 listopada 2013r. o 14:24
Chyba juz wszyscy domyslili sie o kogo chodzi tylko nie ty, pomyslcie ludzie, maz i zona - znany radiolog, nazwisko na litere M, jak podano wczesniej, czy az tak wielu radiologow jest w B-cu ?? No i wystarczy poskladac fakty, przyjmuje prywatnie, w bloku. Po co podawac nazwisko, skoro moderator zaraz usunie, a poza tym mozna sie narazic za oczernianie. P.s. Moj tato tez sie nadzial na tego "recepcjoniste" :D
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 16:25
Pani dr bez zarzutu mila sympatyczna cierpliwa,a recepcjoniste powinna zmienic.
~Felicja niezalogowany
11 listopada 2013r. o 17:36
Pani dr jest jednym z najlepszych radiologów w okolicy.
~Kim niezalogowany
11 listopada 2013r. o 19:17
To samo spotkało i nas....wizyta kosztowała 2x wiecej niz w cenniku, mimo, że samo badanie trwało moze z 10min to lekarka trzymała w gabinecie az szanowny pan z ryjem kazał zapłacic za podwójną wizytę, masakra
~ALLA niezalogowany
11 listopada 2013r. o 20:08
~Kim napisał(a): To samo spotkało i nas....wizyta kosztowała 2x wiecej niz w cenniku, mimo, że samo badanie trwało moze z 10min to lekarka trzymała w gabinecie az szanowny pan z ryjem kazał zapłacic za podwójną wizytę, masakra

w końcu znalazł się ktoś kto miał krótkie badanie, a pani doktor specjalnie długo trzymała w gabinecie. Po to tylko żeby przekroczyć ustalony osobno poza cennikiem czas wizyty. TO JEST WŁAŚNIE NACIĄGANIE
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 21:58
~ALLA napisał(a):
~Kim napisał(a): To samo spotkało i nas....wizyta kosztowała 2x wiecej niz w cenniku, mimo, że samo badanie trwało moze z 10min to lekarka trzymała w gabinecie az szanowny pan z ryjem kazał zapłacic za podwójną wizytę, masakra

w końcu znalazł się ktoś kto miał krótkie badanie, a pani doktor specjalnie długo trzymała w gabinecie. Po to tylko żeby przekroczyć ustalony osobno poza cennikiem czas wizyty. TO JEST WŁAŚNIE NACIĄGANIE

Z tego wynika ,ze działają w duecie !!
REKLAMA Nowe domy!