~? napisał(a): Czy w końcu ktoś napisze, co to za AGENT tak załatwia pacjentów ?????????
~ napisał(a): TEN FACET JEST ZDROWO PORĄBANY. MIAŁAM Z NIM DO CZYNIENIA GDY BEZ POWODU WYPISAŁ Z UMÓWIONEJ WIZYTY MOJĄ CÓRKĘ. ALE JA SIĘ WEPCHAŁAM BEZ KOLEJKI I GŁOŚNO POWIEDZIAŁAM MU CO NIM MYŚLĘ. UWAŻAM, ŻE NAWET *RECEPCJONISTA* POWINIEN MIEĆ TROCHĘ KULTURY :/ ;)
~Kim napisał(a): To samo spotkało i nas....wizyta kosztowała 2x wiecej niz w cenniku, mimo, że samo badanie trwało moze z 10min to lekarka trzymała w gabinecie az szanowny pan z ryjem kazał zapłacic za podwójną wizytę, masakra
~ALLA napisał(a):~Kim napisał(a): To samo spotkało i nas....wizyta kosztowała 2x wiecej niz w cenniku, mimo, że samo badanie trwało moze z 10min to lekarka trzymała w gabinecie az szanowny pan z ryjem kazał zapłacic za podwójną wizytę, masakra
w końcu znalazł się ktoś kto miał krótkie badanie, a pani doktor specjalnie długo trzymała w gabinecie. Po to tylko żeby przekroczyć ustalony osobno poza cennikiem czas wizyty. TO JEST WŁAŚNIE NACIĄGANIE