~kierowca mlynpol napisał(a): Prawda jest taka, że nikt się nie zwolni kto zobaczył ile do wypłaty można "dorobić".wiesz to ciekawe co piszesz. Czyli jednym słowem zabór nie twoich rzeczy nie jest dla ciebie problemem. Inna sprawa że gdybyś nie tykał nie swojego może i wypłata wyglądała inaczej
Zwalniają się ludzie, którzy szanują swoje wartości lub Ci którym naprawdę jest za ciężko.
Wynagrodzenie jest rzeczywiście mało adekwatne do wykonywanej pracy. Moje zdanie jest takie, że jeżeli sytuacja pracowników fizycznych (głownie chodzi o kasę) się nie polepszy, to na produkcji zostanie ekipa, którą to worki będą nosić, ciężarówkami będą jeździć renciści, a wszystko to w pięknym złodziejskim oplocie ludzi pozbawionych skrupułów.
Wiem co piszę i myślę, że spokojnie mógłbym poprzeć wszystko faktami.
Nawiązując do tematu NIE- do Młynpolu nie opłaca się składać podań, chyba że ktoś ma cygańskie korzenie :)
~ napisał(a): Hej, wielce bohaterski Kierowco, a dlaczego wypisujesz te wszystkie opinie anonimowo?
~ napisał(a): Hej, wielce bohaterski Kierowco, a dlaczego wypisujesz te wszystkie opinie anonimowo?