Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~ niezalogowany
28 listopada 2013r. o 16:18
~Do ojca napisał(a):
ojciec napisał(a): A może by tak jakieś plakaty na mieście...? Przecież nie każdy z mieszkańców zagląda na strony Bolec.

Z pewnością rodzina jest otwarta na wszelkie propozycje. Skoro rzuciłeś temat, to może pomożesz i zorganizujesz te plakaty? Fachowców od dobrych pomysłów jest wielu... Działaj

Dobry pomysł to też pomoc. Ojciec, z tego co wiem, nie pisze z Polski, także.... Poza tym myślę, że to najbliżsi powinni się tym zająć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Do ojca niezalogowany
28 listopada 2013r. o 17:27
A to ciekawe, większość dobrych pomysłów tutaj na forum są spoza Polski :) To nie żaden problem, wystarczy znaleźć kogoś z Polski i zasponsorować druk plakatów. Pomagajmy więc, a nie rzycajmy pomysły. Samo się nie zrobi.
7878
#ojciec nieaktywny
29 listopada 2013r. o 1:20
~Do ojca napisał(a): A to ciekawe, większość dobrych pomysłów tutaj na forum są spoza Polski :) To nie żaden problem, wystarczy znaleźć kogoś z Polski i zasponsorować druk plakatów. Pomagajmy więc, a nie rzycajmy pomysły. Samo się nie zrobi.

Proszę mnie źle nie zrozumieć, po prostu wpadł mi taki pomysł do głowy, więc podzieliłem się nim. Na nikim nie chcę wywierać presji, że musi zrobić to co ja napisałem. Niestety ja zza granicy nie mogę pomóc fizycznie, a jedynie finansowo, co już na początku akcji zrobiłem, lecz nie widziałem potrzeby chwalić się tym. W sumie nikt tu nie napisał co już osiągnął - chodzi mi o te akcje które na początku zostały zaoferowane. Był wpis o akcji w szkołach. o dobijaniu się do różnych fundacji, o aukcjach i występach. Jak Wam idzie? Pozdrawiam z NL i trzymam kciuki za Ciebie Agnieszko.
~ niezalogowany
29 listopada 2013r. o 9:17
~Do ojca napisał(a):
ojciec napisał(a): A może by tak jakieś plakaty na mieście...? Przecież nie każdy z mieszkańców zagląda na strony Bolec.

Z pewnością rodzina jest otwarta na wszelkie propozycje. Skoro rzuciłeś temat, to może pomożesz i zorganizujesz te plakaty? Fachowców od dobrych pomysłów jest wielu... Działaj
Zająć to powinni się ci którym najbardziej zależy a inni wystarczy że wpłacają-to dużo bo to o to chodzi.Niektórych to trzeba za rękę zaprowadzić i jeszcze na tacy podać :|
~ niezalogowany
29 listopada 2013r. o 9:18
~Do ojca napisał(a):

Zająć to powinni się ci którym najbardziej zależy a inni wystarczy że wpłacają-to dużo bo to o to chodzi.Niektórych to trzeba za rękę zaprowadzić i jeszcze na tacy podać :|
~ktoś obcy niezalogowany
29 listopada 2013r. o 10:40

Jest masa osób co pomaga ,ale o nich cisza.....pomagamy jak możemy, każdy z nas ma rodzinę i niestety nie rzuci wszystkiego ,aby w pełni oddac się pomocy.Trzeba pracować, borykać się z problemami dnia codziennego,a międzyczasie pomóc.... tu na bolcu czy facebooku jest masa osób z dobrymi radami. Nie wiem czy Państwo wiedzą,ale w szkole do której chodzi Cyprian juz dawno została przeprowadzona zbiórka pieniędzy najpierw w klasie Cypriana ,a później w całej szkole, dziewczyny stały z puszkami pod szkołą ,chodziły po klasach,a następne robiły zakupy,inne jeździły z Adamem po aptekach w poszukiwaniu leków .Aga z tych pieniędzy ma zapewnioną rehabilitację ( dziękujemy Pani ) ,nieodpłatnie przychodziła pielęgniarka zalatwiona przez jedną z mam (równiez bardzo dziekujemy),kupowane są na bieżąco leki z tych pieniążków, dzieciom zostały zakupione podstawowe środki od pieluch po kosmetyki i jedzenie,tak samo dla Agnieszki.Dziękujemy WSZYSTKIM RODZICOM ZA POMOC FINANSOWĄ I RZECZOWĄ ( ubrania dla dzieci) oraz zaangażowanie i poswięcony czas....I proszę o zrozumienie ,że niektórych rzeczy osoby obce nie przeskoczą,większosc spraw może załatwic tylko najbliższa rodzina ....
~Ania W niezalogowany
29 listopada 2013r. o 16:48
Również wspomogłam Panią oraz ten konieczny cel i życzę powrotu do zdrowia.Pozdrawiam.Ania
~sp4 niezalogowany
29 listopada 2013r. o 20:10
przede wszystkim nalezy podziekowac dzieciaczkom za szkoly nr.4,ktore oddaly kazdy grosz aby pomoc.......nie poszly do sklepiku szkolnego po slodycze......nawet grosika dawaly,no i oczywiscie im rodzicom......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza