Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
3053
#iga1 nieaktywny
30 listopada 2013r. o 14:47
~ napisał(a): Rodzina ma organizować żeby jak najwięcej ludzi pomagało wpłacając !! To najbliżsi powinni stanąć na głowie żeby jak najwięcej osób się dowiedziało.

Osobo o numerze - IP: 82.177.223.**
do Twojej wiadomości bo widzę że dajesz tu mnóstwo komentarzy na forum w tym ważnym temacie: na przykład wczoraj TVP Wrocław była u Agnieszki i Adama w domu i nadała krótki reportaż pt. "Walka o życie" w Faktach - najbliższa rodzina Agi robi sporo w tej sprawie...
Sama osobiście po tym reportażu odebrałam telefon od osoby pragnącej wpłacić pewną kwotę na konto Stowarzyszenia na leczenie Agnieszki...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 listopada 2013r. o 16:47
http://www.tvp.pl/wroclaw/informacyjne/fakty/wideo/29112013-g1830/13151088

Zmoderowano 30.11.2013 godz.20:04 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
1 grudnia 2013r. o 12:22
http://www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/ludzie/pomoc-dla-chorej-na-raka/13151478
9445
#aniapaula nieaktywny
2 grudnia 2013r. o 9:48
up
[email protected] niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 14:44
Kochani!
Może dobrze,może nie wysłałam ostatnio e-mail do redakcji Magazynu Ekspresu Reporterów z prośbą o pomoc Pani Agnieszce.
Właśnie dziś otrzymałam odpowiedź następującej treści:
''Szanowna Pani,

Są dwa wyjścia. Jedno to umieszczenie takiej prośby na naszej stronie, na forum oraz na naszym profilu na Facebook’u.
Drugie to, jeśli Redakcja mogłaby podjąć się tematu, przedstawienie historii Pani Agnieszki w formie reportażu… ale to po pierwsze musi wyjść od niej samej, a po drugie Redakcja musi zdecydować czy zajmie się sprawą.

Proszę przemyśleć temat i dać mi znać.

Z poważaniem,
Angelika Trostowiecka
Redakcja''

oczywiście w odpowiedzi napisałam,że proszę o podanie choćby nr telefonu pod którym uzyskamy więcej informacji:)
trzymajcie kciuki:)pozdrawiam
2 grudnia 2013r. o 15:11
Właśnie odpisali.
proszą Panią Anieszkę o opisanie sprawy w e-mailu poniżej podaję adres e-mail przez który kontaktowałam się z tamtą Panią
[email protected]
~Ula niezalogowany
2 grudnia 2013r. o 15:43
Na profilu Magazynu Ekspresu Reporterów na facebook-u został już w zeszłym tygodniu umieszczony wpis. Niestety wówczas redakcja odmówiła pomocy. Być może prośba od kolejnej osoby sprawiła, że wykazali troszkę zainteresowania
2 grudnia 2013r. o 15:59
a więc może w tym rzecz,że im nas więcej tym lepiej?piszcie do nich e-maile z prośbą o pomoc im więcej osób to zrobi tym lepiej:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza