Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~Adam S niezalogowany
29 listopada 2013r. o 22:05
~sp4 napisał(a): przede wszystkim nalezy podziekowac dzieciaczkom za szkoly nr.4,ktore oddaly kazdy grosz aby pomoc.......nie poszly do sklepiku szkolnego po slodycze......nawet grosika dawaly,no i oczywiscie im rodzicom......
tak to prawda wracając z żoną ze szpitala po radio terapii posiadałem w portfelu jedyne 50zł,martwiłem się skąd zdobyć pieniądze abym mógł utrzymać rodzinę,nie mogłem uwierzyć że w szkole zbierano pieniądze dla mojej rodziny .nie wiedziałem co mam powiedzieć ,wykupiono leki z recepty i żywność a i itp, do tej pory zakupywane są leki z tych pieniędzy za co jestem serdecznie wdzięczny ale i też wiele innych osób bardzo nam pomagało i pomaga, chciał bym każdemu podziękować bardzo mocno co by nie mówiono naprawdę bardzo bardzo mocno DZIĘKUJĘ ..Adam Sobolewski..PS. nigdy nie zapomnę pomocy jaką dostajemy od was KOCHANE CZŁOWIEKI ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~marek niezalogowany
29 listopada 2013r. o 22:24
hej Adam, tu Marek , kolega Agi z klasy , pewnie mnie pamietasz , wspomoglem wasza akcje i ewentualnie gdyby byla jakas potrzeba to chetnie pomoge w inny sposob. Podaj prosze nr do siebie, moze sie spotkamy... Ps. Czy Age mozna jakos odwiedzic albo coś ... mam ją ciągle przed oczami , wspaniała dziewczyna , jak bedziesz mógł to daj znać, chetnie zrobie co tylko bede mógł żeby wam pomóc. Pzdr.
~Adam S niezalogowany
29 listopada 2013r. o 22:30
~marek napisał(a): hej Adam, tu Marek , kolega Agi z klasy , pewnie mnie pamietasz , wspomoglem wasza akcje i ewentualnie gdyby byla jakas potrzeba to chetnie pomoge w inny sposob. Podaj prosze nr do siebie, moze sie spotkamy... Ps. Czy Age mozna jakos odwiedzic albo coś ... mam ją ciągle przed oczami , wspaniała dziewczyna , jak bedziesz mógł to daj znać, chetnie zrobie co tylko bede mógł żeby wam pomóc. Pzdr.
503 749 584zadzwoń .Adam.
~daniel niezalogowany
30 listopada 2013r. o 9:08
Czy są już jakieś aukcje internetowe ??
~aleg niezalogowany
30 listopada 2013r. o 10:33
~daniel napisał(a): Czy są już jakieś aukcje internetowe ??

A zorganizowałeś?
~ niezalogowany
30 listopada 2013r. o 10:51
~aleg napisał(a):

A zorganizowałeś?

pytam bo ktoś wcześniej pisał że jest w trakcie organizacji,ja nie zorganizuję ale chętnie stanę do licytacji :)
~ niezalogowany
30 listopada 2013r. o 11:18
~ napisał(a): pytam bo ktoś wcześniej pisał że jest w trakcie organizacji,ja nie zorganizuję ale chętnie stanę do licytacji :)

http://www.scrapnicapomyslow.blogspot.com/p/pomoc-dla-agnieszki.html

i cytat z facebooka

Witam serdecznie,
wszystkie osoby, które zechciałyby włączyć się do akcji zbierania funduszy na leczenie Agnieszki Sobolewskiej, przekazując coś od siebie, np. swoje rękodzieło czy inne przedmioty, proszę o kontakt ze mną poprzez podany e-mail: katarzyna.herdzik@ gmail.com (bez spacji). Przewiduję, że najpóźniej na przełomie listopada/grudnia ruszą pierwsze aukcje charytatywne.

Pozdrawiam,
Katarzyna Rajczakowska
~ niezalogowany
30 listopada 2013r. o 14:10
~aleg napisał(a):

A zorganizowałeś?
Rodzina ma organizować żeby jak najwięcej ludzi pomagało wpłacając !! To najbliżsi powinni stanąć na głowie żeby jak najwięcej osób się dowiedziało.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza