~sp4 napisał(a): przede wszystkim nalezy podziekowac dzieciaczkom za szkoly nr.4,ktore oddaly kazdy grosz aby pomoc.......nie poszly do sklepiku szkolnego po slodycze......nawet grosika dawaly,no i oczywiscie im rodzicom......tak to prawda wracając z żoną ze szpitala po radio terapii posiadałem w portfelu jedyne 50zł,martwiłem się skąd zdobyć pieniądze abym mógł utrzymać rodzinę,nie mogłem uwierzyć że w szkole zbierano pieniądze dla mojej rodziny .nie wiedziałem co mam powiedzieć ,wykupiono leki z recepty i żywność a i itp, do tej pory zakupywane są leki z tych pieniędzy za co jestem serdecznie wdzięczny ale i też wiele innych osób bardzo nam pomagało i pomaga, chciał bym każdemu podziękować bardzo mocno co by nie mówiono naprawdę bardzo bardzo mocno DZIĘKUJĘ ..Adam Sobolewski..PS. nigdy nie zapomnę pomocy jaką dostajemy od was KOCHANE CZŁOWIEKI ...
~marek napisał(a): hej Adam, tu Marek , kolega Agi z klasy , pewnie mnie pamietasz , wspomoglem wasza akcje i ewentualnie gdyby byla jakas potrzeba to chetnie pomoge w inny sposob. Podaj prosze nr do siebie, moze sie spotkamy... Ps. Czy Age mozna jakos odwiedzic albo coś ... mam ją ciągle przed oczami , wspaniała dziewczyna , jak bedziesz mógł to daj znać, chetnie zrobie co tylko bede mógł żeby wam pomóc. Pzdr.503 749 584zadzwoń .Adam.
~daniel napisał(a): Czy są już jakieś aukcje internetowe ??
~aleg napisał(a):~daniel napisał(a): Czy są już jakieś aukcje internetowe ??
A zorganizowałeś?
~ napisał(a): pytam bo ktoś wcześniej pisał że jest w trakcie organizacji,ja nie zorganizuję ale chętnie stanę do licytacji :)
~aleg napisał(a):Rodzina ma organizować żeby jak najwięcej ludzi pomagało wpłacając !! To najbliżsi powinni stanąć na głowie żeby jak najwięcej osób się dowiedziało.~daniel napisał(a): Czy są już jakieś aukcje internetowe ??
A zorganizowałeś?