Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~Luk napisał(a): Wy chyba jesteście chorzy umysłowo! W mózgu mi się nie mieści takie myślenie! Chyba dzieci nie macie. To dobroczynna i charytatywna akcja. Na pomoc dzieciom! Jak wam urodzi się dziecko i okaże się, że jest chore, to zmienicie swoje chore myślenie! Wtedy będziecie latać po lekarzach i instytucjach! A jak podejdziecie do mnie z prośbą o pomoc finansową, to powiem, że szkoda mi kasy, bo... będę za nią miał prawie dwa litry benzyny... Tumany.
.....chore myślenie to ty masz.ty żyjesz chyba w jakimś innym kraju...,co mojemu choremu dziecku po tej zbiórce?kiedy o tym mówię lekarzowi to się smieje i wysyła mnie do owsiaka.2 litry benzyny pomoga mi zawieżć dziecko do specjalisty...przynajmniej.owsiak minister z platformy.wywala miliony na szkolenia pierwszej pomocy...chore?...chore,bo takie szkolenie powinno być obowiązkowe w każdej szkole co roku .to jest ściema i pralnia kasy,z których sam owsiak nie przedstawia faktur ....nie bo nie jak sam mówi.zresztą przejrzyjcie życiorys owsiaka,poczytajcie jak razem z wojewódzkim likwidował festiwal w Jarocinie.dlaczego tylko jemu dano prowadzenie programu wśród wielu o wiele lepszych muzycznych dziennikarzy.przyprowadza wam polityków na Woodstock...w kolejne festiwale będą gościły jeszcze większe liczby politycznych oszołomów,bo wybory coraz bliżej.stop narkotykom hahahha.....3 wagony prochów na każdym festiwalu wchłania się.....,a wódki kupić nie można.nie dajcie się nabierać,nawet jeżeli kiedyś któreś z waszych dzieci korzystało ze sprzętu wośpu,bo to i tak sprzęt,za któryzapłaciliście tak samo jak każdy inny w szpitalu .....więc żadna łaska.niech się weżmie ze swoimi kolegami z platformy za naprawę systemu służby zdrowia,niech się weżmie za wywalanie złodziei z nfz.............,bo ja mam znowu kolejną kontrole dziecka u specjalisty na lipiec....
~ napisał(a): W tym świetle iście kuriozalna jest deklaracja "byłych szefów sztabu" że jakoby po "fiasku" 20 XI finału zorganizują taki że hoho.....
puste słowa nic więcej
Pieniądze wpłacę bezpośrednio na konto fundacji. Jest szansa że nikt postronny się nimi nie zaopiekuje.
Ale przy tej okazji uknułam pewną teorię: być może takie nieprawidłowości jak przy 20 finale były do tej pory normą i być może we wcześniejszych latach szefowie sztabów czerpali garściami z puszek a skoro 20 finał obsługiwał ktoś inny to nic im nie skapło i całą sprawę wyolbrzymiono aby pogrążyć "niewygodnego" szefa sztabu.. A teraz obawiają się że ktoś będzie im mocno patrzył na ręce i dlatego nie organizują kolejnego finału. Zwalając na złą sławę bolesławca po 20 finale. Szkoda tylko że tak naprawdę to ucierpią na tym najbardziej potrzebujący.
~Szczere spojrzenie napisał(a): ...
Czy w tym roku znów wyręczymy polityków?
~mir.ko napisał(a):
jakies propozycje jak ich zmusić do sprawnego wydawania ?