Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie będzie 22 finału WOŚP w Bolesławcu?!
~mir.ko niezalogowany
26 listopada 2013r. o 19:14
no i spokój
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
26 listopada 2013r. o 19:17
Gitara, będzie można wyjść w spokoju na miasto, a i na 2 litry benzyny nawet odłożę.

Dopisane 26.11.2013r. o godz. 19:17:

niecałe
~ niezalogowany
26 listopada 2013r. o 19:25
Nie będzie tej żebraczej imprezy której "zazdrości nam cały świat"? To ciekawe
~Kafel niezalogowany
26 listopada 2013r. o 19:34
Nie będzie z racji tego ,że wszyscy wieszają psy za ostatni wośp w B-C. Na chwilę obecną nikt ze znanych mi działaczy w tym kierunku nie chce się tego podjąć, bo z góry wiadomo ,że taka impreza w naszym mieście jest skazana na porażkę.
~ niezalogowany
26 listopada 2013r. o 19:38
;( ;(
~W.O.Ś.P. niezalogowany
26 listopada 2013r. o 19:50
Gdzie dziś są ci co mają ,,najlepsze"pomysły na W.O.Ś.P. ??
Opluwać i oceniać innych nie dając nic od siebie najłatwiej...
Proszę dziś się wykazać i nie zganiać na Pana Henryka Jasińskiego fiaska W.O.Ś.P. w Bolesławcu...
Przecież już dziś Pan Henryk Jasiński nie będzie ,,przeszkadzał"...
~SUPEEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niezalogowany
26 listopada 2013r. o 20:08
BARDZO DOBRZE !!! SPOKÓJ BĘDZIE !!!
~Luk niezalogowany
26 listopada 2013r. o 20:41
Wy chyba jesteście chorzy umysłowo! W mózgu mi się nie mieści takie myślenie! Chyba dzieci nie macie. To dobroczynna i charytatywna akcja. Na pomoc dzieciom! Jak wam urodzi się dziecko i okaże się, że jest chore, to zmienicie swoje chore myślenie! Wtedy będziecie latać po lekarzach i instytucjach! A jak podejdziecie do mnie z prośbą o pomoc finansową, to powiem, że szkoda mi kasy, bo... będę za nią miał prawie dwa litry benzyny... Tumany.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.