Nie będzie z racji tego ,że wszyscy wieszają psy za ostatni wośp w B-C. Na chwilę obecną nikt ze znanych mi działaczy w tym kierunku nie chce się tego podjąć, bo z góry wiadomo ,że taka impreza w naszym mieście jest skazana na porażkę.
~W.O.Ś.P. niezalogowany 26 listopada 2013r. o 19:50
Gdzie dziś są ci co mają ,,najlepsze"pomysły na W.O.Ś.P. ??
Opluwać i oceniać innych nie dając nic od siebie najłatwiej...
Proszę dziś się wykazać i nie zganiać na Pana Henryka Jasińskiego fiaska W.O.Ś.P. w Bolesławcu...
Przecież już dziś Pan Henryk Jasiński nie będzie ,,przeszkadzał"...
Wy chyba jesteście chorzy umysłowo! W mózgu mi się nie mieści takie myślenie! Chyba dzieci nie macie. To dobroczynna i charytatywna akcja. Na pomoc dzieciom! Jak wam urodzi się dziecko i okaże się, że jest chore, to zmienicie swoje chore myślenie! Wtedy będziecie latać po lekarzach i instytucjach! A jak podejdziecie do mnie z prośbą o pomoc finansową, to powiem, że szkoda mi kasy, bo... będę za nią miał prawie dwa litry benzyny... Tumany.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.