Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie będzie 22 finału WOŚP w Bolesławcu?!
~ niezalogowany
26 listopada 2013r. o 20:50
No tak przecież wy nie będziecie korzystać z jakiegokolwiek sprzętu WOŚP,do kościółka na tackę i po problemie.Chciał bym zobaczyć kiedyś takiego marudera jak korzysta ze sprzętu WOŚP
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
26 listopada 2013r. o 22:05
Musi być finał koniecznie! PO przetrwoniła miliardy w największej w III RP aferze, więc trzeba to jakoś zbilansować!

Dopisane 26.11.2013r. o godz. 22:05:

zapomniałem dodać:

SIEMA!!!

<i>
8653
#jeden nieaktywny
26 listopada 2013r. o 22:26
Jasne, że Tu-many... :)
Fajnie że znowu Bolesławiec jest nietuzinkowy... :)
Przez lat naście było tu bez Strażno-Miejsko, choć wtedy nawet Nowogrodziec miał długo swoją Straż Gminną... czasy przyszły inne i S.M. tu zagościła...
Przez lat wiele z autostrady A4 trudno było wypatrzeć nazwę Bolesławiec, ot takie ukryte miasteczko... ostatnio i to wywalczyli pikietowo różni aktywiści...
Ale te powyższe i wszystkie pomniejsze niuanse o Bolesławcu, czyniące z Bolca miasto nietuzinkowe bledną w oczach....
Bolesławianie nie liczą na Owsiakowe miliony...
...nie uczestniczą w corocznym ogólnopolskim społecznym akcie ubezwłasnowolnienia Polaka-podatnika-i-płatnika-ZUS. ***Lubię to***
~ niezalogowany
26 listopada 2013r. o 22:31
"Czarne sukienki" już zacierają łapy z radości. :/
~Ja niezalogowany
27 listopada 2013r. o 0:13
Prawdę mówiąc WOŚP to porażka, a nie powód do szczycenia się. W normalnych krajach nie muszą organizować takich imprez, ponieważ nie brakuje im na to kasy. Ludzie płacą podatki i godnie żyją. U nas nie dość, że większość klepie biedę to jeszcze organizują imprezy, aby wydusić z nich kasę na zakup sprzętu, ponieważ ktoś przepierdzielił kasę z budżetu państwa i jej brak:/
~Henryk Jasiński niezalogowany
27 listopada 2013r. o 4:39
Do redaktora ( P. K.K.?);

Nie jestem, jak większość krytykujących XX Finał osobą anonimową. To, co się wydarzyło w Bolesławcu przed, w czasie, i po Finale w dużej mierze mieszkańcy Bolesławca i okolic mogą zawdzięczać mrówczej pracy kilkunastu osób, które na Facebooku, na portalach, a w szczególności na Bolec.Info podjęły działania tak bardzo destrukcyjne, że żadna siła nie była w stanie jej odeprzeć. Nie uchylam się od kilku błędów, jakie popełniłem, sprawa złożona przez p. Janinę Majewską była dokładnie i rzetelnie badana przez Policję i Prokuraturę. Wiele razy wysłałem e-mail do Fundacji WOŚP w kwestii rozliczenia się ww pani z loterii, w sprawie pomocy dla oddziału dziecięcego w Bolesławcu, w sprawie pomówień i oszczerstw, jakich dopuściło się kilka osób z miasta. Najwięcej złego zrobili nie mi, ale tym setkom osób, które ten Finał bezinteresownie, z zapałem przygotowywały i zorganizowały: Wolontariuszom, ich Opiekunom - Żołnierzom z Jednostki w Świętoszowie, Żołnierzom z jednostki w Bolesławcu, Strażakom z PSP, zespołom muzycznym i innym Artystom.Dzieciakom i ich nauczycielom, którzy przygotowali kilkaset prac plastycznych na scenę główną, wielu Sponsorom. Mimo ciągłej krytyki i ciągłego ataku Finał się odbył, zebraliśmy ( wliczając już tylko moją pracę na aukcji internetowej po Finale) kwotę 57 608, 91 zł. Może Ci, którzy teraz próbują podnieść temat XX Finału spróbują sami. Mówienie, ze się nie da nic nie daje. Po rozmowie telefonicznej z Panem Patrykiem Epnerem zasugerowałem Mu, aby uważał jak będzie sam organizował II Rajd, by zarejestrował go jako imprezę zamkniętą, bo krytykanci tylko by czekali na okazję krytyki. Tak się stało. Żołnierze ze Świętoszowa zbierali pieniądze do puszek w Bolesławcu i mieszkańcy byli bardzo hojni, byli też bez opieki osób dorosłych Wolontariusze z pobliskiego Sztabu i tu też Bolesławianie nie zawiedli. Po prostu, po ludzku, po naszemu: weźta się chłopy do roboty ... . I tyle w tym temacie. Cała dokumentacja wydarzeń finałowych jest na stronie www, którą prowadziłem, prowadzę i jeszcze jak widać muszę prowadzić? Motyle za chwilę polecą, bo warto choć na chwilę przeżyć coś fajnego z tymi, którzy zagrali wtedy ze mną.
~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 7:17
~Luk napisał(a): Wy chyba jesteście chorzy umysłowo! W mózgu mi się nie mieści takie myślenie! Chyba dzieci nie macie. To dobroczynna i charytatywna akcja. Na pomoc dzieciom! Jak wam urodzi się dziecko i okaże się, że jest chore, to zmienicie swoje chore myślenie! Wtedy będziecie latać po lekarzach i instytucjach! A jak podejdziecie do mnie z prośbą o pomoc finansową, to powiem, że szkoda mi kasy, bo... będę za nią miał prawie dwa litry benzyny... Tumany.

.....chore myślenie to ty masz.ty żyjesz chyba w jakimś innym kraju...,co mojemu choremu dziecku po tej zbiórce?kiedy o tym mówię lekarzowi to się smieje i wysyła mnie do owsiaka.2 litry benzyny pomoga mi zawieżć dziecko do specjalisty...przynajmniej.owsiak minister z platformy.wywala miliony na szkolenia pierwszej pomocy...chore?...chore,bo takie szkolenie powinno być obowiązkowe w każdej szkole co roku .to jest ściema i pralnia kasy,z których sam owsiak nie przedstawia faktur ....nie bo nie jak sam mówi.zresztą przejrzyjcie życiorys owsiaka,poczytajcie jak razem z wojewódzkim likwidował festiwal w Jarocinie.dlaczego tylko jemu dano prowadzenie programu wśród wielu o wiele lepszych muzycznych dziennikarzy.przyprowadza wam polityków na Woodstock...w kolejne festiwale będą gościły jeszcze większe liczby politycznych oszołomów,bo wybory coraz bliżej.stop narkotykom hahahha.....3 wagony prochów na każdym festiwalu wchłania się.....,a wódki kupić nie można.nie dajcie się nabierać,nawet jeżeli kiedyś któreś z waszych dzieci korzystało ze sprzętu wośpu,bo to i tak sprzęt,za któryzapłaciliście tak samo jak każdy inny w szpitalu .....więc żadna łaska.niech się weżmie ze swoimi kolegami z platformy za naprawę systemu służby zdrowia,niech się weżmie za wywalanie złodziei z nfz.............,bo ja mam znowu kolejną kontrole dziecka u specjalisty na lipiec....
~ niezalogowany
27 listopada 2013r. o 7:22
...no właśnie przecież owsiak nie produkuje lekarzy specjalistów...,tylko instytucje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza