Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrącenie koło Manhattanu

2900
#falco nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 18:11
~ napisał(a):
falco napisał(a): po włączeniu kierunku w prawo -jak nakaz-nagle mu przechodzi ochota i skręca w prawo... :>

A ta ochota, to w prawo czy w lewo? :>

.
tak trudno domyślić się ze to zwykła pomyłka? :D
powiedzmy wiec że ...jedzie prosto :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
11552
#RattusNrv nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 18:12
Co by nie było, to i tak zawsze kierowca będzie winny, bo "przecież mógł jechać wolniej, to by zauważył".... Kierowcy wg niektórych to chyba największe zło. A ciekaw jestem, ile z tych osób nie jeździ samochodem i ile by zdanie zmieniło, gdyby zaczęli jeździć...
2900
#falco nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 18:19
kiedy to obserwuję co tam się dzieje ,myślę że mając jakiegoś ,,rupcia,, warto tam ,,iść na całość,, ;)

nakazana w tym miejscu ,,czterdziesteczka,, wystarczy na ,,małe spustoszenie,,
:D

~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 18:20
falco napisał(a): tak trudno domyślić się ze to zwykła pomyłka? :D

To może ci kierowcy, podobnie jak TY, też mają problem z rózróżnieniem prawo-lewo i stąd pomyłki? :>

Zmoderowano 11.12.2013 godz.20:38 - powód: topposting (moderator)
2900
#falco nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 18:34
ja aby uniknąć pomyłek czy to skręcając w prawo czy w lewo nie włączam kierunkowskazów... :P

~XYZ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 18:53
Ten zakaz skrętu w lewo to bzdet to skręt z każdej ulicy przed przejściem w lewo powinien być zakazany taki skręt dla normalnego kierowcy nie robi problemu a tam jest dużo wypadków spowodowanych omijaniem samochodu przepuszczających pieszych sam byłem świadkiem na następnym przejściu do biedronki a za wyjazd z manhatanu sam zapłaciłem 250 i niczego nie żałuję bo glinom wygarnołem co o tym myślę a myślę żle i o kierowcach którzy piszą powyżej to albo baby albo cioty drogowe.Pozdrawiam SKRĘCAJĄCYCH W LEWO. :P :P :P :P .
~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 18:57
~XYZ napisał(a): Ten zakaz skrętu w lewo to bzdet

Tam nie ma takiego znaku! :>
~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 19:01
RattusNrv napisał(a): Co by nie było, to i tak zawsze kierowca będzie winny, bo "przecież mógł jechać wolniej, to by zauważył".... Kierowcy wg niektórych to chyba największe zło. A ciekaw jestem, ile z tych osób nie jeździ samochodem i ile by zdanie zmieniło, gdyby zaczęli jeździć...

cała prawda amen !!
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza