Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrącenie koło Manhattanu

~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 19:07
~ napisał(a):
~XYZ napisał(a): Ten zakaz skrętu w lewo to bzdet

Tam nie ma takiego znaku! :>
Pomyliłem nakaz jazdy w prawo.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 19:15
~ napisał(a): Pomyliłem nakaz jazdy w prawo.

Falco, podał mu łapkę! :>
5134
#TOjsienka nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 19:59
~ napisał(a):
~XYZ napisał(a): Ten zakaz skrętu w lewo to bzdet

Tam nie ma takiego znaku! :>

Ten zakaz skrętu w lewo to bzdet faktycznie bo nie ma tam takiego znaku za to jest nakaz jazdy w prawo.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 20:52
Tacy jak yiz w ten sposób respektują znaki nakazu.tak samo jest z wyjazdem z kauflanda niektórzy jadą w lewo mimo znaku.Skoro jest chętny płacić mandaty to jego kieszeń .Tylko przez takich niektórzy mają stłuczki.(oby tylko)
~,,, niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 20:53
przepisy przepisami... dobrze że wśród społeczeństaw jest coraz więcej osób które potrafią udzielić pomocy jak było w tym przypadku
~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 21:15
Przejezdzalem i musze powiedziec ze bylem zdumiony tym jak kilka osob nie stalo bezczynnie tylko probowali pomóc kobiecie, jednak w miejscu z ktorego robione bylo zdjecie jak zwykle pelno gapiów wlepywało oczy w sensacje i dziwili.
3145
#hemi nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 21:16
Te nakazy mnie dziwią (nakaz jazdy w prawo,czy to w tym miejscu,czy np.na wyjeździe z Kauflandu,wyjazd z Carrefour koło Chilli),bo kierowca to chyba rozumna istota (chociaz nieraz widac,że nie) i jesli w tych miejscach chce skręcić w lewo to w czym problem ,jeśli nie stwarzam zagrożenia i jest "czysto" ?

To może idąc tym tokiem myslenia ,na wszystkich takich skrzyzowaniach wprowadzic nakaz jazdy w prawo ,wychodząc z założenia ,że kierowca ma 10IQ i nie będzie potrafił bezpiecznie skręcic w lewo :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~XYZ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 21:29
hemi napisał(a): Te nakazy mnie dziwią (nakaz jazdy w prawo,czy to w tym miejscu,czy np.na wyjeździe z Kauflandu,wyjazd z Carrefour koło Chilli),bo kierowca to chyba rozumna istota (chociaz nieraz widac,że nie) i jesli w tych miejscach chce skręcić w lewo to w czym problem ,jeśli nie stwarzam zagrożenia i jest "czysto" ?

To może idąc tym tokiem myslenia ,na wszystkich takich skrzyzowaniach wprowadzic nakaz jazdy w prawo ,wychodząc z założenia ,że kierowca ma 10IQ i nie będzie potrafił bezpiecznie skręcic w lewo :|
hemi w końcu to przemyślałeś może coś wypiłeś dla kurażu.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza