Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skrzyżowania z problemami

~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:28
Skoro wszystko jest jasne i oczywiste, to skąd się wzięło 8 stro wpisów na ten prosty temat?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 20:49
~ napisał(a): Ja nadal jestem za swoim, za Anonimem, w lewo nie trzeba kierunkowskazu. Nadal proszę o konkrety, paragrafy, opinie rzeczoznawcy. Tak naprawdę przydałyby się tam konkretne znaki, linie, pola, strefy jak się ruszać. I tyle. Tu nie chodzi aby się kłócić, tylko rozwiązać problem. :>

Ile można gadać?Jak jeszcze nie dotarło to już nie dotrze.

Dopisane 15.12.2013r. o godz. 20:49:

~ napisał(a): Skoro wszystko jest jasne i oczywiste, to skąd się wzięło 8 stro wpisów na ten prosty temat?

Już wiesz skąd? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:51
Ludzie podjęliśmy się tutaj próby rozwiązania dwóch problemów, które zdominowały forum: problem skrzyżowania...i sikającej w domu suczki. Niczego nie rozwiązaliśmy poza bezproduktywnym "biciem piany" i wzajemnym obrzucaniem się inwektywami.
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:56
TOjsienka napisał(a): Bo co bo jest wysepka?

Bo tu sytuacja jest oczywista! Nie zmieniam pasa ruchu i kierunku jazdy czyli wtedy kiedy należy użyć kierunkowskazu więc nie włączam kierunkowskazu poruszając się na wprost! ! Czy tak ciężko zrozumieć? :>

Skoro nie włączasz kierunkowskazu jadąc od strony Tamka w stronę Ogrodowej to pewnie nie robisz tego też jadąc od Ogrodowej w stronę Tamka!? :>
Tak? :>
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 21:24
Kierujący pojazdem jest obowiązany zawczasu i wyraźnie sygnalizować zamiar zmiany kierunku jazdy lub pasa ruchu oraz zaprzestać sygnalizowania niezwłocznie po wykonaniu manewru.

Teraz odpowiedzcie Sobie co to jest kierunek jazdy, pas ruchu dla Tamka, Daszyńskiego, Ogrodowej i Chrobrego. :>
10582
#Kolec nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 21:34
~ napisał(a): Kierujący pojazdem jest obowiązany zawczasu i wyraźnie sygnalizować zamiar zmiany kierunku jazdy lub pasa ruchu oraz zaprzestać sygnalizowania niezwłocznie po wykonaniu manewru.

Teraz odpowiedzcie Sobie co to jest kierunek jazdy, pas ruchu dla Tamka, Daszyńskiego, Ogrodowej i Chrobrego. :>

Interesujące. Proszę o konkluzję.
~fan niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 22:08
Z niedoścignioną upierdliwością Tosienka z 13 wpisami objęła prowadzenie w "biciu piany" w tym temacie. I pewnie to nie jest jej ostatnie słowo.
5993
#xaa nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 22:27
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): Skżyżowały się moje skżyżowane już wcześniej skżyżowania,na których były skżyżowane już wcześniej ukżyżowane na wskżyż już skżyżowane skżyżowaniem na kżyż.PO dłuższych przemyśleniach doszedłem do wniosku że to nie skżyżowanie z problemami tylko buraki z problemami.

Ooo :| i wszystko w temacie :)
:D
A,tak na przyszłośc', to niech ronda zbudują na wszystkich skrzyżowaniach :> ale po co :| i tak znajdzie się "miszcz kierownicy" ,co w lewo skręci (na rondzie) ;) :D ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza