Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukajmy oprawcy !!

3145
#hemi nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 20:25
Wiem,że to niby inny portal,że konkurencja...Ale może ktoś rozpozna właściciela,który w tak brutalny sposób chciał sie pozbyć psa...
Prośba do redakcji ,aby nie usuwała linka ponieważ celem jest znalezienie właściciela!!
http://bobrzanie.pl/2013/12/15/redakcja/tego-psa-mozna-bylo-tylko-uspic-uwaga-drastyczne-zdjecia

Dopisane 15.12.2013r. o godz. 20:25:

poproszę na czerwono.

Chociaż wiem,że nawet jak znajdzie sie oprawca to przez nasz sąd będzie potraktowany jak zwykły złodziej i dostanie wyrok w zawiasach,o ile się uda...

A zwierze się męczyło krwawiąc i głodując kilka dni...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
116
#moderator nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 20:28
~ napisał(a): W piątek znaleziono psa przywiązanego w pobliżu Wapiennika w Raciborowicach. Właściciel w bestialski sposób obszedł się ze swoim psem. Znalezionego, poranionego i wyczerpanego psa trzeba było uśpić.
Przywiązany był na 30 cm łańcuchu, nadział się na pręty zbrojeniowe, raniąc się, pasek na którym był przywiązany oskórował mu szyję. Mógł być tak uwiązany 5 - 7 dni.

Jeżeli ktoś widział gdzieś, poznaje tego psa dajcie znać koniecznie na policję, by "właścicielowi" nie uszło to na sucho...[img=1387133928_6d2ijc5.jpg][img=1387134096_vk91k84.jpg]
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:28
makabra-temat na czerwono -może ktoś skojarzy pieska i wskaże tego drania
~Chemnitz zbawia świat niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:42
Skąd wiecie że to właściciel go przywiązał?
A może to jakieś dzieci zrobiły?
Mało to głupot się robiło jak było się dzieckiem?

(...)

Zmoderowano 15.12.2013 godz.20:45 - powód: offtop (moderator)
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 20:44
Ja Cię prosze. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:45
O ,Boże ,co za zwyrodnialec tak zrobił,gdzie jego sumienie? Oby nie minęła go kara ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
5799
CZARNULA83
15 grudnia 2013r. o 20:48
Masakra ;(
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:48
~Chemnitz zbawia świat napisał(a): Skąd wiecie że to właściciel go przywiązał?
A może to jakieś dzieci zrobiły?
Mało to głupot się robiło jak było się dzieckiem?
obyś nigdy nie musiał zrozumieć co to jest strach,głód i ból...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza