Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukajmy oprawcy !!

~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:55
Przywiązać sk.....ela tak samo,żeby poczuł to samo co ten biedny piesek.Trzeba być psychicznym,żeby takie coś robić.Trzeba znaleźć tego dziada..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 21:06
(...) Jak by tak wszystkim zbrodniarzom wszystko darowac to szybko cały swiat stał by sie piekłem.Są pewne granice,których nie wolno przekraczać bo za to JEST i POWINNA być kara.

Zmoderowano 16.12.2013 godz.8:14 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 21:16
Przecież wyraźnie jest napisane że pies sam się pokaleczył o wystające pręty. Mogło go tam przywiązać jakieś dziecko chcące się opiekować pieskiem, nie do końca przewidując dalsze skutki.
9478
#lia nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 21:38
Oczywiście te psy co wiecznie wypuszczają z samochodów to pewnie tez dziecko przez przypadek wypchnęło go z auta. Teraz pełno jest takich bezpańskich psów i w miastach i na wsi.
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 21:55
~ napisał(a): Przecież wyraźnie jest napisane że pies sam się pokaleczył o wystające pręty. Mogło go tam przywiązać jakieś dziecko chcące się opiekować pieskiem, nie do końca przewidując dalsze skutki.

Pierdu,pierdu,samo dziecko wzięło psa i wyprowadziło i przywiązało i wróciło do domu jak by nigdy nic i rodzice nie zauważyli ,ze psa w domu nie ma od kilku dni.No bo niby skad to "dziecko" miało by tego psa zabrać? ukraść komu? to by szukali ludzie.Głupstwa.SKUR,,L JAKIS TO ZROBIŁ,niech ręka mu uschnie i cos jeszcze.
3034
#macias nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 22:03
szkoda chodź to zwierze... i to dużo lepsze niż swój WŁAŚCICIEL!!!!!!!!!!!
8187
#gras nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 22:06
Myślę, że człowiek traktując tak zwierzę, mógłby tak samo potratować człowieka ;(
Należało by znaleźć oprawcę i osądzić !!

Zmoderowano 16.12.2013 godz.8:17 - powód: dubel (moderator)

"Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec."
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 22:07
Napisałem o dziecku bo sam sporo lat temu przyprowadziłem do domu psiaka spotkanego na ulicy. Rodzice się nie zgodzili by z nami zamieszkał, więc musiałem go gdzieś schować. Po latach dopiero do mnie dotarło ze kryjówka to dla pieska zbyt bezpieczna nie była. Szczęśliwie okazało się że pies nie był bezpański i właściciele go szukali. Musiałem go zwrócić. O własnym psie mogłem tylko pomarzyć. Jako osłoda pozostało mi że piesek, jak mnie spotykał, to biegł do mnie z daleka i witał się radośnie. A cała historia mogła mieć zupełnie inny finał. Dzieciaki niestety nie widzą wszystkich niebezpieczeństw.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza