Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Szukajmy oprawcy !!

7878
#ojciec nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 22:25
~Chemnitz zbawia świat napisał(a): Skąd wiecie że to właściciel go przywiązał?
A może to jakieś dzieci zrobiły?
Mało to głupot się robiło jak było się dzieckiem?

(...)Zmoderowano 15.12.2013 godz.20:45 - powód: offtop (moderator)

będądz dziecliem to grałęm w piłke a nie męczyłem zwierzęta..baranie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7878
#ojciec nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 22:32
jakim (...) trzeba być żeby uważać że dzieci mogą to zrobić,,,(...)

Zmoderowano 16.12.2013 godz.8:18 - powód: ubliżanie oraz offtop (moderator)
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 22:32
A kim trzeba być by nie rozumieć prostego zdania że pies sam się pokaleczył o wystające pręty. Gdyby go przywiązał ktoś dorosły to pewnie by widział niebezpieczeństwo.
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 22:34
Ludzi mi w ogóle nie żal, mogą się wieszać, skakać, mordować na wzajem, mam na to wyje...ne
Co do zwierząt to mam nadzieję, że ten co potraktował tak psa zdechnie w męczarniach i tego mu życzę z całego serca.

A jak to czytasz i przytrafi Ci się coś złego to przypomnij sobie mój wpis człowieku.
7878
#ojciec nieaktywny
15 grudnia 2013r. o 22:36
a znasz dorosłych co potrafią zabić za darmo? bo nie masz 5 PLN? tu też nie wiadomo ... wątpię ze to dziecko/
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 22:37
~ napisał(a): Ludzi mi w ogóle nie żal, mogą się wieszać, skakać, mordować na wzajem, mam na to wyje...ne
Co do zwierząt to mam nadzieję, że ten co potraktował tak psa zdechnie w męczarniach i tego mu życzę z całego serca.

A jak to czytasz i przytrafi Ci się coś złego to przypomnij sobie mój wpis człowieku.

Szkoda słów na komentarz .... :|
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 22:40
ojciec napisał(a): a znasz dorosłych co potrafią zabić za darmo? bo nie masz 5 PLN? tu też nie wiadomo ... wątpię ze to dziecko/

Możesz wątpić, ale i wykluczyć nie możesz. Rzucaj klątwy i żądaj krwi! Powoli sam się stajesz nie lepszy.
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 22:53
~ napisał(a): A kim trzeba być by nie rozumieć prostego zdania że pies sam się pokaleczył o wystające pręty. Gdyby go przywiązał ktoś dorosły to pewnie by widział niebezpieczeństwo.

To ty nic nie rozumiesz,czy myślisz ,że dorosły przywiązuje i zostawia psa na pewną śmierć i troszczy się jednocześnie aby pies nie pokaleczył sie o coś ?! jak można tak myśleć? gdzie tu sens? Drań zostawił psa i poszedł,wystarczy.Cham i potwór.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza