~~Zorientowana niezalogowany 14 grudnia 2016r. o 18:35
Jeśli pacjent jest wypisany ze szpitala po udarze mózgu powinien mieć wyznaczony szybszy termin na rehabilitację szpitalna. O ile lekarz wypisujacy zakwalifikuje do takiej . Wiem ze takie przyjęcia są w Bolesławcu na ulicy 1000- lecie.jest tam oddzial rehabilitacyjny
Moja mama była po udarze i na 1000 lecia nie przyjęli bo była osoba leżąca która się nawet sama nie napila nie mówiąc o ubraniu,jedzeniu a oni widząc skierowanie o to pytali.Taki psikus; ((
Legnica bolesławiec Złotoryja nowa sol i niektóre we Wrocławiu odmówiły przyjęcia twierdząc że nie mają miejsc. Byłam dziś u męża dalej nic nie mówi. Wszystkimi kończynami rusza obraca się na boki. Karmiłam go dziś łyżeczka radził sobie. Ale dalej na cewnik rurkę w szyji i teraz rurkę przez brzuch a nie przez nos sondę w dalszym ciągu nic nie mówi. Nie miał udaru tylko spadł na głowę z 4 metrów obrzęk mózgu potężny operowali mu go. Złamany obojczyj teraz ma na śruby i blachę. Nie wiem już jak mam działać. Chyba faktycznie zostaje mi pojechanie osobiście do NFZ :(
Agata może spróbuj tel we Wrocławiu jest całkiem przyjemna/y rzecznik praw pacjenta i naprawdę przez tel może wiele pomoc.W tym trudnym czasie życzę całej Twojej rodzinie zdrowych Swiat
Kochani witam wszystkiego najlepszego w nowym roku. Mój mąż po niedzieli jedzie na rehabilitację do kamiennej góry. A ja mam do was pytanie może coś wiecie na ten temat. Mój mąż nie ma kości na głowie po prawej stronie orientujecie się gdzie można zrobić to uzupełnienie i ile to może kosztować? Oraz czy gdzieś mogę kupić jakąś ochronę na głowę dopóki nie będzie miał tego uzupełnienia kości?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.