Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz po kolędzie
~ niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 15:31
TOjsienka napisał(a): -łoooo wy księdza nie przyjmujecie ja cię pod płotem pochowam
to ja na to:
-chłopie Ty akurat to sobie możesz bo cmentarz komunalny :D
Pod płotem, to wcale nie jest na cmentarzu, tylko za płotem cmentarnym. :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 16:02
~ napisał(a): Zacofany ,przestań grozić .

Spoko po pierwsze to sobie może,po drugie i tak nie wiem jak się ksiądz zwie bo katoliczką nie jestem więc nie wnikałam,a po trzecie nawet jak bym wiedziała to i tak nie mam w zwyczaju imiennie wytykać coś komuś na forum.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~AVEJA niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 16:27
Haha nierealne 1000pln dziennie w bc??? Jedna klatka w wiezowcu to 33 mieszkania. Niech 25 przyjmie ksiedza dajac po 10zl to 250zl za jedna klatke. Koledujac 2 bloki ma tysiaka. Po drodze 4ro pietrowce. Policzcie teraz bloki w bc dodajcie mniejsze budynki. Plus minus dewotki czekajace na swego pana. Tysiaka to ministranci zbieraja. Wodz zbiera spokojnie nowa fure :P
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 16:30
~ napisał(a):
TOjsienka napisał(a): -łoooo wy księdza nie przyjmujecie ja cię pod płotem pochowam
to ja na to:
-chłopie Ty akurat to sobie możesz bo cmentarz komunalny :D
Pod płotem, to wcale nie jest na cmentarzu, tylko za płotem cmentarnym. :P

Tak,chodziło ogólnie o jego prawo do decydowania czy będę mogła leżeć na cmentarzu tak więc dłużna nie byłam a ja tej wymiany zdań nie zaczęłam. :]
Na tym kończę dyskusję w tym temacie bo to nie mój interes a nie chce mi się walczyć z wiatrakami.

211
skorn
4 stycznia 2014r. o 16:36
Twoja koleżanka ma taki sam stosunek do wizyt po kolędzie jak ty?

<i>
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 16:46
Nie mam pojęcia,wywiadów środowiskowych nie przeprowadzam bo dla mnie się liczy człowiek jego charakter a nie jego wyznanie.

~ja niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 17:49
~AVEJA napisał(a): Haha nierealne 1000pln dziennie w bc??? Jedna klatka w wiezowcu to 33 mieszkania. Niech 25 przyjmie ksiedza dajac po 10zl to 250zl za jedna klatke. Koledujac 2 bloki ma tysiaka. Po drodze 4ro pietrowce. Policzcie teraz bloki w bc dodajcie mniejsze budynki. Plus minus dewotki czekajace na swego pana. Tysiaka to ministranci zbieraja. Wodz zbiera spokojnie nowa fure :P

10zł hehe ja dziś dałem 100zł 50 za kolende i 50 na kościół :]
10054
#Aga26 nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 21:45
A my po kolędzie do kościoła musimy iść zamiast ksiądz do nas
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza