~rob napisał(a): a gdzie jest policja? nagle wszystkie pieski pozakładały białe czapki i mandaciki,mandaciki. jeszcze trochę i będziemy mieli dziki zachód .
~ napisał(a):~yolo napisał(a): jakby te durne społeczeństwo było za prawem do posiadania broni to by nie było żadnych problemów. A tak jeszcze płacicie za ochronę "na policję" i nic z tego nie macie.
Bardzo mądra wypowiedź. Trampki na jutro spakowane?
~Myślący napisał(a):~ napisał(a):~yolo napisał(a): jakby te durne społeczeństwo było za prawem do posiadania broni to by nie było żadnych problemów. A tak jeszcze płacicie za ochronę "na policję" i nic z tego nie macie.
Bardzo mądra wypowiedź. Trampki na jutro spakowane?
DURNIU !!! myślisz, że broń mieliby ludzie tylko do saoobrony, a przestępcy nie?
~Motywacja napisał(a):~rob napisał(a): a gdzie jest policja? nagle wszystkie pieski pozakładały białe czapki i mandaciki,mandaciki. jeszcze trochę i będziemy mieli dziki zachód .
W życiu nie widziałem, żeby psy zakładały czapki,a co więcej wypisywały mandaty. Przyjmujesz jakieś psychotropy?
A jeżeli mówiłeś o funkcjonariuszach policji to nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale psem nazywasz drugiego człowieka, przede wszystkim drugiego człowieka. Mnie osobiście, by taka obraza bardzo uraziła, bo ma wydźwięk negatywny. Kolasy to powinno się łamać właśnie przede wszystkim takim gimbusom nie nauczonych szacunku jak ty.