Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianin broni WOŚP w Internecie
1
emem
16 stycznia 2014r. o 12:03
Mylisz pojecia, ale coz - nie jest moja rola Cie edukowac.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pi pa midlton niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 12:17
Dlaczego oskarżacie tego pana który organizował WOŚP ostatnio w Bolesławcu gdy sąd nie wydał na niego żadnego wyroku?
Kiedyś pisałem podobne rzeczy na Bolcu to mnie zmoderowa no i podpisano "to są bzdury". Skąd moderator wiedział że to bzdury jak sąd tego nie potwierdził ani nie zaprzeczył?
Ja piszę że rozliczenie WOŚP to mogą być bzdury a wy mi mówicie że to nie są bzdury, BO MY WIEMY a ty nie wiesz :D
Dlaczego WOŚP nie rozliczył pana który organizował u nas WOŚP?
Olał sprawę.
I właśnie dlatego Bolesławianin ma prawo rozliczać WOŚP który olał pieniądze które wrzucał do puszek.
Dlaczego nie akceptujecie rozliczeń naszego samorządu tylko jest zawsze jakieś ale?
Przecież powinniście mu ufać tak jak ufacie WOŚP ;)

Moralność Kalego.
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 12:21
emem napisał(a): Mylisz pojecia, ale coz - nie jest moja rola Cie edukowac.

Twoja rola to staranne i regularne kasowanie wypowiedzi polemizujących z Tobą.
I tak zawsze Twoje zdanie będzie zawsze najmądrzejsze

[img=1389871299_cmkqv2e.jpg]
1
emem
16 stycznia 2014r. o 12:21
Wlasnie o moralnym prawie do rozliczenia caly czas mowie.
Jezeli nie wspierasz tej organizacji (nie dajesz) to nic Ci do tego jak i na co ona te srodki wydaje.
Do tego sa instytucja panstwowe, ktore to robia na biezaco. A nie ty, anonimowy dyskutant.

Co do samorzadu - to rzecza oczywista jest to, ze rozliczaja go obywatele (na co zreszta wskazuje jego nazwa).

Pozdr,
emem

~pi pa midlton niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 12:29
emem napisał(a):
Czy ksiadz sie rozlicza z koledy?

No i mamy przykład.
Nie dali a rozliczają. Mi rozliczać zabraniają :D
Jak powiedział Owsiak "kontroler nieśmiało mnie pyta - z czego się utrzymujesz?".
Dlaczego kontroler jest nieśmiały? Według mnie kontroler powinien być śmiały.
Czy zwykłego szaraka kontrola ZUS pyta nieśmiało czy śmiało?
I tu jest ta różnica której nie dostrzegacie.
Dlaczego jesteście pewni że Owsiak rozliczył się tip top?
Nie możecie być pewni bo pieniędzy z puszek nie liczyliście. Możecie tylko przypuszczać lub mu wierzyć. Ale dlaczego strzelacie do takich którzy nie wierzą? A może mają rację?
Pewności mieć nie mogą ale przypuszczać mogą. Coś odwrotnego co robicie wy.
Papier wszystko przyjmie ale rozliczenie prawdą być nie musi, zwłaszcza że kontrolowane jest przez służby którymi kierują przekręciarze, co widać codziennie w telewizji.
41
#jegomosc nieaktywny
16 stycznia 2014r. o 12:33
~ napisał(a):
emem napisał(a): Mylisz pojecia, ale coz - nie jest moja rola Cie edukowac.

Twoja rola to staranne i regularne kasowanie wypowiedzi polemizujących z Tobą.

[img=1389871299_cmkqv2e.jpg]

Czy ty czytałeś tekst który komentujesz?

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 12:51
Owsiak musi być rozliczany - prowadzi fundację i zbiera publicznie pieniądze! Takie jest obowiązujące prawo!
Nikt by o nic Owsiaka nie oskarżał, gdyby sam działał przejrzyście i nie zachowywał się niczym złodziejaszek - przykłady z przytoczonych konferencji prasowych są tu niezwykle wymowne. Zamiast pokazać papiery, Owsiak szczuje na dziennikarzy ("to zła telewizja głosząca nienawiść".

Jest sam sobie winien - po takich numerach sam zrobił z siebie podejrzanego!

I jeszcze uwaga do bolesławianina - obrońcy.
Brakuje w rozliczeniach 171 mln zł!
Czy można taką kwotę zbyć tekstem "WOŚP prowadzi także inne działania"?

I jak to możliwe, że interesy firm Złoty Melon czy Mrówka Cała kupionych za pieniądze WOŚP są tajne?
Czy nie powinni się pochwalić źródłami kosztów i zyskami?
To na co poszły?

Nie byłoby afer i oskarżeń gdyby nie mataczenie i urywanie faktur!
1
emem
16 stycznia 2014r. o 12:54
~ napisał(a): Twoja rola to staranne i regularne kasowanie wypowiedzi polemizujących z Tobą.

Czytaja tego typu komentarze zaczynam rozumiem prosby tych wszystkich Bolecnautow, ktory popieraja forum tylko dla zarejstrowanych.

Dopisane 16.01.2014r. o godz. 12:54:

~ napisał(a): Nikt by o nic Owsiaka nie oskarżał, gdyby sam działał przejrzyście i nie zachowywał się niczym złodziejaszek - przykłady z przytoczonych konferencji prasowych są tu niezwykle wymowne. Zamiast pokazać papiery, Owsiak szczuje na dziennikarzy ("to zła telewizja głosząca nienawiść".

Czy ty naprawde to napisales anonimie?
Wszystkie papiery WOSP SA PUBLICZNIE DOSTEPNE - wejdz na www.wosp.org.pl
Masz tam pelne rozliczenia, mozesz sobie je wydrukowa i obkliec sciany w pokoju. Po co wypisujesz takie bzdury?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Metrohouse zaprasza