Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrz zawinił, mieszkańcy zapłacą?
~Papuga niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 13:38
~też mieszkaniec napisał(a): pokaż w którym punkcie szczęśliwa pisze bzdury ,napisała prawdę a prawda w oczy kole.

A chociażby w tym, że nie na wszystko jest ustanowiona odrębność majątkowa, jak sugeruje post. Dom i gospodarstwo są wspólne. Mieszkanie i samochody już nie. A to jest różnica :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ben niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 15:44
~mieszkaniec gminy napisał(a): praktykantow na stanowisku burmistrza gmina miała pod dostatkiem. ale dostatku dla mieszkancow nie było widać. oczyszczalnia sciekow z naliczonymi karami , woda wozona samochode na którym wozono trumny, gosciszow bez wody, gieraltow bez wody, Kierzno bez wody. zastanowić się należy poważnie nad przyszloscia gminy, a nie pokazywać "ten bylby dobry, tamten". a kto zrobil w dwóch kadencjach tyle? a szkola w gosciszowie, a sala gimnastyczna , a boisko w gosciszowie? gosciszow , co wy na to?
Jestem z Gościszowa i potwierdzam. Dodałbym jeszcze, że OSP w Gościszowie otrzymała nowiuśkiego Forda Transita. A odnosząc się do tego, że nam się to wszystko należało to powiem tyle: Może się i należało ale mieliśmy cieknący dach, zepsuty piec w największe mrozy, sanitariat na sznurkach w szkole, zniszczoną świetlice wiejską oraz starego Żuka w remizie OSP. Burmistrz jak my wszyscy nie jest pozbawiony wad, ale w obietnic to ja się od innych nasłuchałem.
~aaaaa niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 15:56
No to kampania się zaczęła od Gościszowa. A o wodzie na nowym boisku też wspomnicie ?
~poszukiwacz prawdy niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 17:09
ben - mieszkańcy Gościszowa jeśli mają komuś coś zawdzięczać to chyba sobie samym dzięki swej pracowitości i upartości i konsekwentnemu działaniu np: świetlice zniszczoną to wyremontowali sami mieszkańcy nie otrzymując grosza z gminy GCKIS N-c pozwoliło wyremontować scenę a my mieszkańcy Gościszowa z remontem zeszli do wyjścia łącznie z cokołem z piaskowca a sanitariaty męskie pozostawiliśmy w stanie
surowego wykończenia ,Pan hydraulik za zamontowanie w nagrodę przeleciał się samolotem nad Gościszowem i Nowogrodźcem w czerwcu 2002 roku a Kółko Rolnicze pomogło do końca wyposażyć salę w stoły i ławki , OSP było lepsze od innych w Gminie to otrzymało nowy sprzęt a pamiętam czasy jak ....
szkoda pisać czopek i tak napisze że to zasługa Relicha.
A prawda według mnie jest taka że z Gościszowem zaczęli się liczyć i tą ciężko wypracowaną pozycje chce popsuć kilka
czopków
~aaaaaa niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 19:49
myślę, że tak jak napisał" poszukiwacz prawdy" należy postrzegać pracę wspólnoty . Samorząd nie robi łaski ,że wspiera inicjatywy społeczne. Już stałą praktyką jest, że kandydaci łaskoczą strażaków i KGW przed wyborami. Ja mimo, że mieszkam kilka wsi dalej to kibicuje Gościswzowianom bo pracowałem z Waszą wsią i was znam.
~ niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 21:01
Ja mam wrażenie, że to wielbicielki z KGW i "Gościszowianki" go promują, a on skwapliwie z tego korzysta. A gdzie diabeł nie może tam babę pośle. Nieprawdaż ?!
~tak tylko.. niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 21:10
gratulacje dla mieszkańców Wykrot- wywalczyli sobie drogę..
http://luzyce.info/boleslawiec/to-nie-jest-droga
~ niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 21:50
~tak tylko.. napisał(a): gratulacje dla mieszkańców Wykrot- wywalczyli sobie drogę..
http://luzyce.info/boleslawiec/to-nie-jest-droga

Zgaduj zgadula, kto jest ulubieńcem pana Burmistrza?
Nie można było normalniej na komisjach, teraz widzicie jakiego specjalnego traktowania chca wykroty. Pozdrowienia dla mieszkańców i ich liderów
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza