Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrz zawinił, mieszkańcy zapłacą?
~zenek niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 7:30
Ale dyskusja, żale serce ściska. Miasto Nowogrodziec jeszcze nie tak dawno trzeba było tylko zaorać, rudery, brud, zacofanie i afery, dziwne premie i nagrody podpisywane ręką poprzedniego "wodza", o których rozpisywał się cały kraj, z gminy się śmiano. I wystarczyło, ze przyszedł obecny burmistrz, by dźwignąć z kolan to, co było niemożliwe, no to afera, bo pisemko nie poszło w terminie. Żałośni jesteście, karierowicze, którzy macie ochotę spijać prawdziwą śmietankę, nie pomyje, które musiał spić obecny burmistrz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Papuga niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 8:27
~zenek napisał(a): Ale dyskusja, żale serce ściska. Miasto Nowogrodziec jeszcze nie tak dawno trzeba było tylko zaorać, rudery, brud, zacofanie i afery, dziwne premie i nagrody podpisywane ręką poprzedniego "wodza", o których rozpisywał się cały kraj, z gminy się śmiano. I wystarczyło, ze przyszedł obecny burmistrz, by dźwignąć z kolan to, co było niemożliwe, no to afera, bo pisemko nie poszło w terminie. Żałośni jesteście, karierowicze, którzy macie ochotę spijać prawdziwą śmietankę, nie pomyje, które musiał spić obecny burmistrz.

He he, zaraz zostaniesz zmiażdżony :D
~Franiu niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 8:56
Zeniu ty to jesteś zajefajny nie wiem co ci Relich obiecał (...) zapamiętaj że Burmistrz doprowadzi tą gminę do bankructwa.

Zmoderowano 29.01.2014 godz.10:31 - powód: złośliwości (moderator)
~szczęśliwa niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 9:10
Czytałam oświadczenia majątkowe Radnych i Burmistrza i nie wiem co ma Burmistrz za uszami że zrobił rozdzielność majątkową z żoną i nie wykazuje wspólnych dochodów,podam tylko że burmistrz za ostatnie dwa lata wyciągnął ponad 300 tysięcy zł pensyjki co daje za 2 kadencje milion dwieście tysięcy,a zakamuflowane długi Gminy to około 20milionów.
~zdziwiony niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 9:47
ten Zenek to chyba sam burmistrz bo tylko on jest w stanie o sobie tak dobrze pisać. Natomiast panie zenek to pisemko to jest taki "dynks", który świadczy o szacunku do człowieka. Bo jeżeli ten wybrany nie szanuje wyborców to nie nadaje się na ten urząd. Ja sam jak upomniałem się o odpowiedź na pismo po pół rocznym oczekiwaniu to zostałem nazwany "chamem". Tak panie zenek marnotrawi się swoje sukcesy. Paniał.
~KOREAŃCZYK niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 10:16
Kraina mlekiem i miodem płynąca nasz KIM DZONG UN dba oto żebyśmy go kochali tylko że on nas nie kocha.
~mieszkaniec niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 10:49
szczesliwa to ty nie jesteś bo bredzisz i plujesz ,wstyd!
~też mieszkaniec niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 12:20
pokaż w którym punkcie szczęśliwa pisze bzdury ,napisała prawdę a prawda w oczy kole.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.